G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Tokat Gibi Mesaj

Tokat Gibi Mesaj

ADEM YURDAGÜL'DEN DEMET SAY KÖMEÇ'E TOKAT GİBİ DERİN MESAJ

      Erzurum'un tek özel Hastanesi olan buhara Hastanesi ve şehir üzerinden kazandığı paralarla yaptırdırdığı devasa bir At Çiftliği sahibi olan Dr. Demet SAY KÖMEÇ'in katıldığı bir televizyon programında Erzurum ve Erzurum kadınlarının hakları üzerinden sarf ettiği gerçekle uzaktan yakından alakası olmayan 'haddi aşan' ifadelerin yer aldığı konuşmaya tepkiler çığ gibi büyüyor.
  Erzurum'un sevilen siyasi simalarından Erzurumlu hemşehrimiz Millliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi ADEM  YURDAGÜL Şehre ve Şehrin insanına karşı isnat edilen  bu haksız, mesnetsiz elestiriye sessiz kalmadı..

İŞTE MHP MYK ÜYESİ ADEM YURDAGÜL'ÜN AÇIKLAMASI
      Erzurum tarihinde bir çok kahramanlığı ve destani barındıran , Türk İslam kültürünün yaşayan yegane timsalidir.

Nenehatun gibi, Türk kadınının kahramanlık örneği olan Ma’nevi bir şahsiyetin hemşehrilerine, böylesi mukaddes bir şehrin yaşayanlarına, dadaşlar diyarı‘na gerçek olmayan,suçlayıcı ve haddi aşan bir ithamda bulunmak, talihsiz, mesnetsiz ve kabul edilemez bir durumdur. 
Manevi ve kültürel olarak, kadının kutsaliyetine haiz bir şehir olan mülki islamın kilidi Erzurum’a karşı yapılan bu açıklama kabul edilemez olduğu kadar haddi aşan da bir durumdur.

Yakışık almayan bu ithamların sahibi demet hanım lütfen bu memleketi açtığı çiftlikte karıştırmasın. Derhal behemehal kıymetli hemşehrim de tüm kamuoyunun önünde Erzurumlardan özür dilemelidir. Nedendir ki erzuruma Başka şehirlerden gelip ticari kazançlar elde eden ve bu ticari kazancını tamamını Erzurumlara borçlu olan birisinin en son söyleyebileceğine söz bu olmalıdır.

Erzurum dosta güven düşmana korku salan bir yer olduğu kadar, hoşgörü ve kişilik haklarına saygılı bir toplumdur.

Lütfen acilen Erzurumun tarihine kültürüne ve varoluşsal bütün değerlerini Öğreniniz ve yaptığınız hatadan tez zamanda dönüyoruz.

Erzurumlular, ahlak namus ve saygı gibi kavramları hakime haiz olması, sizlerde neleri rahatız etmiş anlamakta güçlük çekmekteyiz. 
Tüm hemşerilerim adına bu yapılan saygısızlığı behemehal  telafi edilmeli ve gereken özür dilenmeli,  bunlardan güvenmelidir tüm hemşerilerimi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum Allaha emanet ediyorum.



ŞEHRİN YÜREĞİNE DOKUNUYOR

MAHMET UÇAR ŞEHRİN YÜREĞİNE DOKUNUYOR

Anahtar Kelimeler: Tokat Mesaj
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı