G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Seçimin asıl galibi Devlet Bahçeli!

Seçimin asıl galibi Devlet Bahçeli!

TÜRKİYE 24 Haziran 2018 seçimlerinde tercihini yaparken MHP bu seçimin kazananlarından oldu. Erken seçim isteği ile eleştirilen Devlet Bahçeli tahminlerin ötesinde oyla partisini Meclis´e taşıdı.

 

 

27. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin kazananı doğru hamlesi ile doğru yerde konumlanan Devlet Bahçeli oldu. Partisi MHP´yi Cumhur ittifakı ile Meclis´e taşıyan Devlet Bahçeli, anket şirketlerini de şaşırtan bir başarı elde etti.

MHP TARİHİ ZAFER ELDE ETTİ :

Devlet Bahçeli seçim zaferi sonrasında partililere hitap etti. Bahçeli ´Üzerimize oynanan oyunlara rağmen MHP tarihi bir başarı elde etmiştir´ dedi.

Bahçeli seçim zaferi ile coşan partililere şunları söyledi:
-Göğüslediğimiz badireleri, karşı karşıya kaldığımız tertip ve tuzakları dikkate aldığımızda Milliyetçi Hareket Partisi bugün tarihi bir başarıya imza atmıştır. Bizi yıkmak istediler, başaramadılar. Tahrip etmek istediler, sonuç alamadılar. Felaket tellallığı yapanlar Türklüğün vicdanına çarpmış ve dağılmışlardır. Türk milleti, Milliyetçi Hareket´i TBMM´nin hem kilit partisi yapmış, hem de denge ve denetleme görevini vererek önemli bir sorumluluk yüklemiştir. 

SEÇİMİN GALİBİ MHP VE BAHÇELİ

Televizyon kanalları Devlet Bahçeli´nin konuşmasını canlı yayınla verdikten sonra ´Bu seçimin tartışmasız galibi MHP ve Devlet Bahçeli´dir´ yorumunda bulundular.

Bir çok anket firması MHP´nin yüzde 10´dan düşük oy alacağı kehanetinde bulunmuştu. İddialar ´dip dalgası´ ile İYİ Parti´nin MHP oylarını eriteceği yönündeydi. Muhaliflerin bu umutları suya düştü. Dip dalga MHP´yi değil Akşener ve ekibini ´dibe´ çekti.



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli