G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

FETÖ´YE YAZI VE FİKİRLERİ İLE DESTEK VEREN DERGİ VE GAZETELERİN YAZARLARI MERCEK ALTINDA

FETÖ´YE YAZI VE  FİKİRLERİ İLE DESTEK VEREN DERGİ VE GAZETELERİN YAZARLARI MERCEK ALTINDA

FETÖ´YE YAZI VE FİKİRLERİ İLE DESTEK VEREN DERGİ VE GAZETELERİN YAZARLARI MERCEK ALTINDA

Türk Tarihinin Orta Asya´dan bu yana gördüğü en kapsamlı ihanet hareketi olan FETÖ yapılanmasının yayın organları ve şehrimizde yayın yapan bazı gazete, dergi ve internet sitelerinde köşe yazarlığı yapan kişiler ve bu kişilere ön veren Gazete, dergi ve internet sitelerinin Genel yayın Yönetmenleri inceleme altında.
 
Özellikle 2012-2013 ve 2014 yılları içerisinde FETÖ yayın organlarında yazı yazanların yakın takibe alındığı haber merkezimizin ulaştığı bilgiler arasında.

Türkiye´yi geniş katılımlı ve geniş kapsamlı bir işgale hazır hale getirmek için ortaya konulan 15 Temmuz ihanet girişimi aradan bir yıl geçmesine rağmen sır perdeleri yavaş yavaş aralanmaya devam ediyor. 

Güvenlik birimlerinin üzerinde titizlikle çalıştığı ?BYLOCK? kullanıcıları tespit edilip adalet önüne çıkarılırken, bu yapının B planının da deşifre edildiği kamuoyuna yansıyan bilgiler arasında.

Özellikle bazı FETÖ mensuplarının deşifre olmamak için BYLOCK kullanmadıkları hatta takma isimlerle gizlendikleri bilgilerine ulaşıldı.

Güvenlik birimleri bu yapıyı derdest etmek için büyük uğraş verirken, gözler FETÖ DERGİ ve GAZETELERİNDE yazı yazan akademisyen ve yazarlar başta olmak üzere o yazarlara Gazetelerinde, dergilerinde ve internet sitelerinde yer veren kişilere çevrildi.

2012-2013 ve 2014 yılları içerisinde Devlet bu yapı ile mücadele ederken, bu yapıya yazı ve fikirleri ile destek verenler ise mercek altında.

FETÖ dergi ve Gazetelerinde yazı yazanların çok titiz araştırılması gerektiğini dile getiren pek çok insan, 15 Temmuz sonucuna göre durum belirleyen pek çok aydın görünümlü insanın olduğu ve zamanında bunlara kalemleri ile destek olanların Devletin geleceği açısından titiz incelemelerden geçirilerek açığa çıkarılması bekleniyor.

 



  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false