G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ERZURUM BUNLARI İLK KEZ DUYACAK

ERZURUM BUNLARI İLK KEZ DUYACAK

Paralel Yapı ile tek başına yıllardır mücadele veren ve Paralel Yapı tarafından pek çok sıkıntılara uğratılan Erzurum´un en çok takip edilen Haber/Yorum Programı Haftaya Bakış´ın yapımcıları Cem Atmaca ve Ender Yüncü, Ülke menfaatleri gereği bu yapının kı

 

 

Paralel Yapı ile tek başına yıllardır mücadele veren ve Paralel Yapı tarafından pek çok sıkıntılara uğratılan Erzurum´un en çok takip edilen Haber/Yorum Programı Haftaya Bakış´ın yapımcıları Cem Atmaca ve Ender Yüncü, Ülke menfaatleri gereği bu yapının kılcal uçlarını deşifre etmeye devam ediyor.

Türkiye FETÖ yapılanması ile canını dişine takarak mücadele ederken bu ihanet yapısının Erzurum ağı ise yavaş yavaş deşifre olmaya devam ediyor.

Erzurum´un en çok takip edilen Haber/Yorum Programı Haftaya Bakış´ın elde ettiği bilgiler ise dudak uçuklatan mahiyette.

Ulaştığımız bilgilere göre, FETÖ yapılanmasının İl İmamları deşifre olup devlet tarafından derdest edilirken, bu durumu planlayan FETÖ´nün ?GÖLGE İMAMLAR? yolu ile ikinci bir yapıyı B Planı olarak hazırladığı ve bu yapının ise yeni bir Paralel Yapı olduğu belirtilmekte.

İl İmamı yapılanmasının halka açık olduğu bilgisine ulaşılırken, ?GÖLGE İMAM?ın ise tam bir gizlilikle iş yaptığı, halka kapalı sonuç odaklı kadrolaşmaları tesis ettiği belirtilmekte.

Elimize ulaşan bilgilere göre Erzurum´un ?GÖLGE İMAM?ının firari Şakir Çoban olduğu vurgulanmakta.

Özellikle Erzurum Organize Sanayi Bölgesinde organizasyonlarını yürüttüğü ileri sürülen Şakir Çoban´ın dönemin Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Zülküf Bakaç´la birlikte burada kabulleri yapıp kadrolaşmaları sağladığı belirtilmekte.

Erzurum´daki FETÖ yapılanmasının en güçlü faaliyet yerlerinin başında yine Organize Sanayi Bölgesinin olduğu ve Organize Sanayi Bölgesindeki yapılanmaları yolu ile de DEVLETİ MİLYONLARCA lira dolandırdıkları belirtilmekte.

Dönemin Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Zülküf Bakaç tarafından her hafta Salı günü Kahvaltılı toplantılar organize edilerek hazırlatılan SODES ve AB projelerini yine FETÖCÜ işadamlarına ve derneklerine almalarının sağlandığı ifade edilmekte.

Devlet Tarafından maddi destek sağlanan projeler belirlenince İl İmamı´nın dönemin Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Zülküf Bakaç´ın konumu itibariyle destek alınabilecek konulara hakimiyeti sayesinde proje hazırlattığı ve İl İmamı tarafından da bu projenin önce Erzurum´daki işlemleri tamamlandıktan sonra ardından da Ankara bağlamlı bağlantıları yolu ile bu projelerin onaylattırıldığı bilgisine varıldı.

Haftaya Bakış´ın diğer bir ulaştığı bilgi ise yine çok şaşırtıcı.

FETÖ´nün her ilde GÖLGE İMAM adı altında özel hizmetlerinden sorumlu ve ilin bütçesinin yaklaşık yüzde ellisini örtülü ödenek olarak kullanan gizli bir yapılanması olduğu, bu yapılanmanın Erzurum´daki başındaki ismin Firari Şakir Çoban olduğu Şakir Çoban´ın altındaki ikinci ismin ise Zülküf Bakaç olduğu belirtilmekte.

Ayrıca her Salı sabah Zülküf Bakaç tarafından organize edilen kahvaltılı toplantılara; GÖLGE İMAM, SER REHBERİ, İL İMAMI, BÖLGE İMAMLARI, BÜROKRAT İMAMI, EMNİYET İMAMI, ADLİYE İMAMI, AVUKATLAR İMAMI katılarak haftalık değerlendirme yaptıkları belirtilmekte.

Salı günleri GÖLGE İMAM´ın Başkanlığında yapılan toplantıda özellikle devlet kadrolarına sızma ve kadrolaşama aşamalarının konuşulduğu iddia edilmekte.

FETÖ bütçesinin illerde sadece GÖLGE İMAM´ın denetiminde olduğu ve bu GÖLGE İMAM´ın şuan firari olan Şakir Çoban olduğu, Şakir Çoban´ın ise bu paraları nereye aktardığını kimsenin bilmediği vurgulanmakta.

Yine Zülküf Bakaç´ın Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı yaptığı yıllarda FETÖ terör örgütü üyelerine yapılan arsa tahsisleri birer birer tespit edildi. FETÖ´cülerin OSB´de çok sayıda sanayi arazisini üzerlerine geçirdikleri ve daha sonra üçüncü şahıslara devir ettikleri iddialar arasında..

OSB Eski Başkanı Zülküf Bakaç döneminde FETÖ´cülere yapılan satışların en büyüğü ise Sosyal Tesis alanının hileli bir şekilde FETÖ/PDY terör örgütü üyesi olmak suçundan aranan Firari GÖLGE İMAM olarak tabir edilen Şakir Çoban´a sattığı ortaya çıktı.

Şimdi, 2009 yılında Erzurum Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığına gelen Zülküf Bakaç´ın GÖLGE İMAM olarak tanınan firari Şakir Çoban´la olan ticari ilişkileri başta olmak üzere Organize Sanayi Bölgesindeki FETÖ terör örgütü mensuplarına sağlamış olduğu ayrıcalıkların gün yüzüne çıkması için OSB Başkanı Zafer Ergüney´in büyük bir hassasiyetle yetkililere gereken tüm evrak ve dökümanların bir an evvel sunması için göreve davet ediyoruz.



Anahtar Kelimeler: ERZURUM BUNLARI DUYACAK
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli