G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Erdoğan, Prensiplerimize dikkat etmeyenleri listeye almadık

Erdoğan, Prensiplerimize dikkat etmeyenleri listeye almadık

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan milletvekili aday listelerinin oluştururken nelere dikkat ettiklerini anlattı

Hürriyet´ten Hande Fırat´ın haberine göre Erdoğan, milletvekili aday listesini oluştururken ?parlamentoya devam ve prensipler´e dikkat ettiklerini belirterek, ?Bir de bu sefer bir hassasiyet daha gösterdik. ?Haftanın üç günü Ankara´dasınız. Üç günü dışında, seçim bölgelerinizde ofislerde çalışmaları yürüteceksiniz´ dedik. Bunların taahhüdünü de arkadaşlardan yazılı olarak aldık? dedi. Bosna ziyaretinden dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, milletvekili aday listesi oluşumuyla ilgili özetle şunları söyledi:

DEVAMSIZLARI LİSTEYE KOYMADIK ?

Ehliyet, liyakat önemli. Parlamento´daki prensiplerimize dikkat etmemiş, devamda hassasiyet göstermemiş arkadaşlarımızı listelere koymadık, koymuyoruz. Bir de bu sefer bir hassasiyet daha gösterdik. Aday adayı arkadaşlardan yazılı bir taahhüt aldık. ?Haftanın üç günü Ankara´dasınız. Üç günü dışında, hepinizin seçim bölgenizde ofisleriniz olacak. O ofislerde çalışmaları yürüteceksiniz. Oralardaki çalışmalarınızı da her hafta rapor edeceksiniz´ dedik. Bunların taahhüdünü de arkadaşlardan yazılı olarak aldık."



  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false