G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Erdoğan 20 Ocak´ta Erzurum´da

Erdoğan 20 Ocak´ta Erzurum´da

Partisinin belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına katılacak olan Erdoğan, seçim startını da yine Erzurum´dan vermiş olacak.

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 Ocak Pazar günü Erzurum´a geliyor. Partisinin belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına katılacak olan Erdoğan, seçim startını da yine Erzurum´dan vermiş olacak.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 Ocak´ta Erzurum´a gelerek partisinin düzenleyeceği aday tanıtım toplantısına katılacak. Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi, bu seçimde de startı Erzurum´dan verecek olan Erdoğan, ardından seçim mitinglerine başlayacak.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Erzurum ziyaretiyle ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapılmamış olunsa da, hazırlıklara şimdiden başlandı. Sadece Büyükşehir Belediye Başkan adayının belli olduğu Erzurum´da, AK Parti´nin merkez ilçe ve diğer ilçelerde hangi isimlerle yola çıkacağı da açıklanmadı. Bazı kaynaklar, ilçe belediye başkan adaylarının Cuma gününe kadar açıklanmış olacağını ileri sürerken, kimi kaynaklar da, merakla beklenen açıklamanın 14 Ocak Pazartesi günü yapılacağını iddia ettiler.



Anahtar Kelimeler: Erdoğan Ocak Erzurum
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı