G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

CUMHUR İTTİFAKI ERZURUM´DA BİR ARAYA GELDİ

CUMHUR İTTİFAKI ERZURUM´DA BİR ARAYA GELDİ

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, AK Parti Erurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş´ı ziyaret etti.

 

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, AK Parti Erurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş´ı ziyaret etti.

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, ?MHP, devletin bekası söz konusu olduğunda bütün teferruatları bir kenara bırakarak, gerekeni yapmıştır. Bugün de yine aynı duruşu sergilemektedir. Sayın Bahçeli ve teşkilatlarının sergilediği tavır bizi gururlandırıyor. Cumhur İttifakı oyunları bozacak, Türkiye güçlü geleceğe yolculuğunu sürdürecektir? dedi.

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ ve AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz´ü MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlandı.

MHP İl Başkanı Naim Karataş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ?Bizim önceliğimiz, devletimizin bekası ve Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında yaşayan milletimizin güvenliğidir. Bu noktada Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli´nin Cumhur İttifakı çatısı altında yer alma kararının sonuna kadar arkasındayız? diye konuştu.

Türk Milleti´nin her zaman kenetlenerek, dış mihrakların, emperyalistlerin oyunlarını bozmayı başardığını vurgulayan AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ise, ?Düşmanı tarih boyunca defalarca kez püskürten Türk Milleti, yeni bir sınav veriyor. Eminim ki; bu sınavdan da ülke olarak başarıyla çıkacağız. Bölgede planları olanlar, Türkiye´nin emperyalist planlardan haberdar olan ehil kişiler tarafından yönetilmesini istemeyenler, dört bir koldan saldırıyorlar. Ekonomimiz üzerinde, döviz kurları aracılığıyla manipülasyon yapıyorlar. Türkiye üzerinde ameliyat gerçekleştirme gayreti içindeler. Ama anlayamadıkları bir şey var. Ne yaparlarsa yapsınlar, Türk Milleti onlara istedikleri gibi at oynattıkları eski Türkiye´yi sunmayacak. O fırsatı bulamayacaklar. Çünkü halkımız oyunun farkında. Cumhur, kendisine yakışan başkanı, Milletin Adamı Recep Tayyip Erdoğan´ı seçecek ve bütün oyunları bozacak. Bu tarihi dönemeçte Cumhur İttifakı çatısı altında yer alan MHP´yi ve ülkücü camiayı da gelecek kuşaklar, minnetle anacaktır? diye konuştu.



  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı