Tarih: 29.08.2016 22:27

Bahçeli:15 Temmuz dirilişi yeni bir Çanakkale ruhudur.

Facebook Twitter Linked-in

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,açıklamasında MHP´ nin Hükümetin arkasında sağlamca duracağını ve her türlü manevi desteği eksiksiz vereceğini söyledi.

 

Terör örgütlerine destek veren ABD´yi de eleştiren Devlet Bahçeli,´´ Bugüne kadar PYD´yi en fazla şımartan ve ön açan ABD´dir. Terör örgütü doğuda kalsa ne olacak batıda dursa ne çıkacaktır. Terör her yerde terördür. 

 

ABD´nin PYD için çırpınması art niyetliliktir. Açık şekilde kullanmaktadır´´ dedi.

 

İşte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin açıklamalarından satırbaşları:

 

Terör örgütleri cinayet nöbetinde birbiriyle yarışıyor.

 

Türkiye´nin güvenliğini korumak için yapılan askeri müdahale yerindedir. IŞİD´den boşalan alana PYD´nin geçmesine müsaade edilemez.

 

Bugüne kadar PYD´yi en fazla şımartan ve ön açan ABD´dir. Terör örgütü doğuda kalsa ne olacak batıda dursa ne çıkacaktır. Terör her yerde terördür. 

 

ABD´nin PYD için çırpınması art niyetliliktir. Açık şekilde kullanmaktadır. ABD, PYD ve PKK´yı çok açık şekilde arkalamakta ve kullanmakta, bu katillerin yardımıyla Ortadoğu haritasını çizmeyi arzulamaktadır. ABD´nin PYD-PKK´ya bakışı da hastalıklıdır.

 

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

 

MHP, her türlü manevi desteği eksiksiz verecek hükümetin arkasında sağlamca duracaktır.

 

Terör örgütleri tamamıyla tasfiye edilmelidir. Vakit, terörü bitirme vaktidir. Kahramanlarıma diyorum ki ne kadar terör örgütü varsa gidin vurun. Biz yanınızdayız.

 

Türkiye´nin derhal milli huzur ve barış ortamını temin etmesi şarttır. Yeni mağdurlar üretmek yanlıştır. Onarım ve toparlanma sürecine herkes ortak olmalıdır.

 

Türk millet egemenliğini göz bebeği gibi koruyacaktır. Kuruluş ruhundan ayrılmayacaktır. Türkiye´yi yaşatma görevimizi ihlal ve ihmal etmeyeceğiz. Türkiye hiç böyle bir döneme şahit olmamıştır. Sonuçta Allah muhafaza bölünmemiz sağlanacak son yurdumuz ateşe verilecektir. Çok şükür 15 Temmuz dirilişi yeni bir Çanakkale ruhudur.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
4745585657