G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

?Aziziye´de kura sevinci

?Aziziye´de kura sevinci

TOKİ ve Aziziye Belediyesi tarafından Ilıca´da yapılan 336 konuttan 111´i kurayla hak sahiplerine teslim edilirken, 99´u ise yine kurayla satışa sunuldu.

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Aziziye Belediyesi tarafından Ilıca´da yapılan 336 konuttan 111´i kurayla hak sahiplerine teslim edilirken, 99´u ise kura çekimiyle satışa sunuldu. Konutlarla ilgili yapılan kura çekimi Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü´nde gerçekleşti. Törene Aziziye Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, başkan yardımcıları, ilgili müdürler ve TOKİ yetkilileri ile konut talebinde bulunan vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve istiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan törende TOKİ yetkilileri katılımcılara konutlarla ilgili kapsamlı bilgi aktardı. Daha sonra konuşan Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ilıca´yı cazibe merkezi haline getirmek için dev adımlar attıklarını ifade ederek, kentsel dönüşüm uygulamalarının bu çalışmaların önemli bir ayağını oluşturduğunu ifade etti. Ilıca´da değişim ve dönüşümün hız kesmeden devam edeceğini kaydeden Başkan Orhan, ?Hemşehrilerimizle kurduğumuz güven ve gönül köprüsü sayesinde Ilıca değişim ve dönüşümünü sürdürecek. Bir yandan kentsel dönüşümle ilçenin çehresini değiştirirken, diğer yandan ilçeye katma değer sunacak yatırımların da altına imza atıyoruz. Yakın bir zamanda belediye hizmet binası, kültür merkezi ve 25 bin metrekarelik dev mesire alanının açılışını gerçekleştireceğiz. Bizim Ilıca için güzel hedeflerimiz ve projelerimiz var. Bunları birer birer hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.? dedi.
Başkan Orhan, yapımı tamamlanan 336 konuttan 111´i için hak sahipliği, 99´u için kurayla satış yoluna gidildiğini de sözlerine ekleyerek, konutların hak sahiplerine ve alıcılarına hayırlı olması temennisinde bulundu.
Öte yandan konutlarına kavuşan vatandaşlar da, Başkan Orhan´a ve TOKİ´ye teşekkür ettiler.



Anahtar Kelimeler: Aziziye kura sevinci
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false