G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Ali Demirhan Başkanlığa yeniden seçildi.

Ali Demirhan Başkanlığa yeniden seçildi.

B.B. Erzurumspor´da kulüp başkanlığına Ali Demirhan yeniden seçildi.

B.B. Erzurumspor´da kulüp başkanlığına Ali Demirhan yeniden seçildi. 
Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig 1.Grupta şampiyon olup 2. Lig´e çıkan Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da olağanüstü kongre kararı alındı. Tek adaylı olağanüstü kongrede mevcut başkan Ali Demirhan tekrardan B.B. Erzurumspor´un başkanlığına seçildi.
B.B. Erzurumspor kulübü olağanüstü genel kurulu Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi´nde yapıldı. Tek liste ile girilen genel kurulda Ali Demirhan yeniden başkan seçildi. Belirlenen yeni yönetim kurulunda ise revizyona gidilerek mevcut yönetimden bazı isimler listeye alınmadı.
Kongre sonrası belirlenen yeni yönetim kurulunun asil üyeleri Ali Demirhan, Zafer Aynalı, İbrahim Bulut, Mehmet Tan Özyapar, Murat Aslan, Celal Emrah Yüce, Tuncay Atasever, Uğur Yürekseven, Taner Tugay, Hayrettin Aydın, Kenan Sezer, Ethem Tanrıver, Savcı Kaya, Dilaver Yılmaz, Sefer Sani Gülcü, Yıldırım Hakan Oral, Şahin Kara, Vadat Aydın, Haki Baran, Osman Kaplan, İbrahim Hacıosmanoğulları, Mustafa Macit, Asim Uysal, Gökhan Yılmaz ve Muammer Aydın oldu.
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan şampiyon olduklarını ancak hala haklarında asılsız söylentiler olduğunu belirterek, ?Uzun zamandır şampiyon olabilmek için bekleyen şehrimiz sonunda şampiyonluk duygusuna kavuştu. Şampiyon olduktan sonrada Spor Toto 3. Lig´den 2.Lig´e çıktık. Tabi ki bizim hedefimiz bununla da sınırlı değil. Hedefimizi en yüksek tutarak Erzurumspor´a yakışır yerde olacağız. Biz bu şekilde takımı şampiyon ediyoruz, ama takım ve yönetimle ilgili şehirde duymak istemediğimiz dedikodular ve söylentiler çıkıyor. Allah aşkına bırakalım bu türden söylentileri ve sonuca bakalım. Söz verdik şampiyon olduk.? dedi.

Kaynak:İha



  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı