G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Akdağ: Görünmeyen destekçileri FETÖ yanlılarıdır

Akdağ: Görünmeyen destekçileri FETÖ yanlılarıdır

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ: 32 gün kaldı. Karşımızdaki ittifakın, adı konmamış olsa da destekçisi HDP´dir. Bu destek dikkate şayandır.

 

AK Parti Erzurum Teşkilatı, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın da katılacağı miting öncesi İl Başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Cumhur ittifakıyla seçime girdiklerini anımsatan AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet emin Öz, tüm vatandaşları yarın yapılacak mitinge davet etti. Seçim çalışmalarının son sürat devam ettiğini kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de sandıktan başarıyla çıkacaklarını öne sürdü.

Seçimlere 32 gün kaldığını ve Erzurum teşkilatı olarak büyük bir enerjiyle çalıştıklarını anlatan AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ ise Cumhur ittifakının karşısındaki Millet ittifakının adı konmamış olsa da destekçisinin HDP olduğunu iddia etti. HDP´nin bu desteğinin dikkate şayan olduğunu dile getiren Akdağ, ?Bu ittifakın görünmeyen bir destekçisi de FETÖ´yle ilişkisi olanlardır. Tüm bunların amacı Recep Tayyip Erdoğan´ı ve ülkeyi zayıflatmaktır. Bu nedenle milletçe değerlerimiz olan bayrağa, vatana, bölünmez bütünlüğe, devlet ebed müddet fikrine sıkı sıkıya sarılacağız. Bu nedenle yarın ki mitinge tüm vatandaşlarımızı bir kez de ben davet ediyorum? dedi.   
 
Bu arada toplantıya AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok ve İbrahim Aydemir de katıldı.

 



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli