G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

AK PARTİ ERZURUM´DA İL BAŞKANINI ARIYOR

AK PARTİ ERZURUM´DA İL BAŞKANINI ARIYOR

24 Haziran Seçimlerinde Erzurum´da 12 Puan Oy Kaybına Uğrayan AK PARTİ Genel Anlamda Bir Yenilenme İçerisine Girerken, İL BAŞKANI İçin de Düğmeye Bastı

 

 

Erzurum´da, 24 Haziran seçimlerinde 12 puanın üzerinde oy kaybına uğrayan AK PARTİ, genel anlamda bir yenilenme içerisine girerken, İL BAŞKANI için de düğmeye basıldı.

Genel Merkez tarafından 24 Haziran seçimlerinden sonra oy kaybına uğrayan şehirlerde yapılan araştırmaların raporları geçtiğimiz hafta sonu itibariyle Genel merkeze ulaştırıldığı öğrenildi.

Aralarında 12 Puanın üzerinde oy kaybının yaşandığı Erzurum´da da yapılan araştırmaların, incelemelerin ve hazırlanan raporların sonucunda, geniş istişarelerin hafta sonu AK Parti Genel Merkezinde masaya yatırıldığı, hatta Genel Merkez tarafından denetimli bir mülakat yapılarak AK Parti Erzurum İl Başkanlığı için yeni bir ismin belirlenmek için titizlikle çalışıldığı gelen bilgiler arasında...

AK Parti Genel Merkezi tarafından önümüzdeki günlerde Erzurum İl Başkanlığı için, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulları, İl Genel Meclis Üyeleri, Merkez Belediye Meclis Üyelerinden 3´er tane isim yazarak Genel Merkeze sunmaları isteneceği de öğrenildi.

Buna ilaveten AK Parti Genel Merkezi tarafından oluşturulan bir komitenin, Ak Partili İlçe Belediye Başkanları, Ana kademe İlçe Başkanları, Eski İl Başkanları ve Eski Vekillerinde görüşlerinin alınmasının yanı sıra Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Merkez İlçe Belediye Başkanları ve Merkez İlçe Başkanlarının da görüşlerine başvurulacağı öğrenildi. 

Yine oluşturulan Komitenin bazı STK´lardan da isim soracağı ve Ak Parti İl Başkanının kim olursa şehirdeki kayıp oyları toparlayacağını soracakları öğrenildi.



  • Çarşamba 18.8 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli