G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

80 MİLYON BÜTÇE AYRILDI

80 MİLYON BÜTÇE AYRILDI

80 MİLYON BÜTÇE AYRILDI

80 MİLYON BÜTÇE AYRILDI

 Yakutiye İlçe belediye Başkanı Ali Korkut, yaklaşan inşaat sezonu ile birlikte kentsel dönüşüme 80 milyon bütçe ayırdıklarını söyledi.

Yakutiye İlçe belediye Başkanı Ali Korkut, yaklaşan inşaat sezonu ile birlikte kentsel dönüşüme 80 milyon bütçe  ayırdıklarını söyledi.
Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, kış mevsimi nedeni ile yarım bıraktıkları çevre düzenlemesi ve kentsel dönüşüm projeleri için nisan Ayının 15 itibari ile start vereceklerini belirtti.
Gecekondulaşma bakımından en yoğun ilçelerin başında gelen Yakutiye?de kötü gövrünüm arz eden metruk yerlerin yıkılacağı müjdesini veren Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, bunun için 80 milyon TL bütçe ayırdıklarını şehrin kötü görünümünü minimuma indirmek için çaba sarfedeceklerini söyledi.YAKUTİYE PARKI BİTİRİLECEK
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, karın yağmasıyla birlikte yarım bırakılan Yakutiye parkının bitirileceğini söyledi. Bu yerin bitirilmesi ile birlikte şehrin merkezi yerindeki bu mekanın dahada işlerlik kazanacağını kaydetti.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 19.6 ° / 4.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.7 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Salı 22.7 ° / 9.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı