G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

35 İl´de FETÖ Operasyonu

35 İl´de FETÖ Operasyonu

İstanbul Emniyeti´nde görev yapan, aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 166 kişinin yakalanması için 35 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında, İstanbul Emniyeti´nde görev yapan ve ByLock kullandığı tespit edilen, aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 166 kişinin yakalanması için 35 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı.

 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı´nın yürüttüğü FETÖ soruşturması çerçevesinde, İstanbul Emniyet Müdürlüğü´nde görev yapan ve şifreli mesajlaşma sistemi ByLock kullandığı tespit edilen, emniyet müdürleri ve emniyet amirlerinin de aralarında bulunduğu 166 personel hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

 

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri yakalamak için İstanbul´un 26 ilçesi ve 35 ilde eş zamanlı operasyon başlattı.

 

120´Sİ YAKALANDI

 

İstanbul Emniyeti´nde görev yapan ve şifreli mesajlaşma sistemi ByLock kullandıkları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı çıkarılan 166 rütbeli personelden 120´si yakalandı.

Haber10

 



Kenan Biliz Nasıl para Tahsil Ediyordu?

Kenan Biliz Nasıl para Tahsil Ediyordu?

Palandöken´de turizm zirvesi

Kafe 25´te düzenlenen toplantıda kış sezonu ve şehrin turizmi masaya yatırıldı

Başkan Sekmen Büyükşehir´in faaliyetlerini anlattı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,?Türkiye´yi nihai hedefimiz 2023´e taşıyacak olan partimiz, ileri demokrasi, insani kalkınma, güçlü ekonomi ve öncü ülke hedeflerini tek tek hayata geçirerek yirmi birinci asra AK mührünü vurmuştur´´ dedi.

5 sınav mercek altına alındı

FETÖ´cü Jandarma Yüzbaşı C.Ç.´nin itirafları sonrasında yüz binlerce kişiyi etkileyecek 5 sınav daha mercek altına alındı.

Başkan Orhan Aziziye İlçe Danışma Meclisi´nde çalışmalarını anlattı:

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Danışma Meclisi´nde çalışmalarını ve projelerini paylaştı.

Emeklilerin Ocak zamları netleşmeye başladı

13 milyon emeklinin Ocak zamları netleşmeye başladı. Zam oranı 3 Ocak´ta Türkiye İstatistik Kurumu´nun enflasyon verilerinin açıklamasıyla belli olacak.

35 İl´de FETÖ Operasyonu

İstanbul Emniyeti´nde görev yapan, aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 166 kişinin yakalanması için 35 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Sınavsız Memur alımları başladı

KPSS´siz Memur alımları başladı.Bu kurumlara başvurmak için en az lise mezunu olmak yeterli.Alımlar ne zaman yapılacak ? tüm ayrıntılarıyla Anadoluhaber´de

HSYK´da yeni ihraçlar kimler ihraç edildi ?

15 Temmuz´dan bu yana ihraç edilen hakim ve savcı sayısı 3 bin 456 oldu.HSYK Genel Kurulu, FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan 66 hakim ve savcıyı daha meslekten ihraç etti.

Memurların beklediği haber maaşlar belli oldu

Yüzde 3 toplu sözleşme zammıyla maaşlar 79 ile 285 lira arasında artacak. Ayrıca enflasyon farkı ihtimali de var.

Öztürk Akkök; Herkesi Görevinin Gereğini Yapmaya Davet Etti

Öztürk Akkök; Herkesi Görevinin Gereğini Yapmaya Davet Etti

Emekli olmak isteyenleri ilgilendiriyor

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Ziraat Bankası geçtiğimiz günlerde yüz binlerce prim borçlusunu emekli edebilecek ´Krediyle Emeklilik Protokolü´nü imzaladı. Borçlu vatandaşlara emeklilik imkanı getiren düzenlemeden yararlanmak için son gün 31 Ekim.

2.El Telefon alırken Dikkat !

İkinci El Telefon alacaklar Dikkat ! İkinci el telefonlarda FETÖ tehlikesinin olduğu ortaya çıktı.

Bakan Albayrak´tan Çağrı merkezi müjdesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 2 bin 400 kişiye istihdam sağlayacak olan 9 çağrı merkezinin ekim ayından sonra iki ay içinde açılacağı müjdesini verdi.

Anahtar Kelimeler: FETÖ Operasyonu
  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı