G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

?YEŞİL BİR PALANDÖKEN İÇİN HEDEF 2012?

?YEŞİL BİR PALANDÖKEN İÇİN HEDEF 2012?

?YEŞİL BİR PALANDÖKEN İÇİN HEDEF 2012?

?YEŞİL BİR PALANDÖKEN İÇİN HEDEF 2012?

Atatürk Üniversitesi Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Yılmaz, Palandöken Belediyesi tarafından Kayakyolu semtinde yaptırılan rekreasyon alanını inceledi.

Kayakyolu semtinde 10 dönüm alan üzerine kurulan rekreasyon alanını Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ile birlikte gezen Prof. Dr. Yılmaz söz konusu parkın güzel bir yere yapıldığını ifade etti.
Prof. Dr. Yılmaz, rekreasyon alanının hizmete girmesiyle vatandaşların zengin bir yeşil alana kavuşmuş olacaklarını dile getirerek, ?Semt sakinlerinin ve ilçe insanının nefes alacağı bir ortam olmuş. Hiçbir fedakârlıktan kaçınılmayarak işçiliği, mimarı ve tasarımı çok güzel olmuş. Böylesine değerli bir alanı park yaparak insanların hizmetine sunulması elbette ayrı bir güzellik. Bu güzelliği ilçe insanına sunan değerli Belediye Başkanı Orhan Bulutlar?a ayrıca teşekkür etmek isterim.? diye konuştu.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ilçe sınırları içerisindeki bütün boş alanları, vatandaşların kullanımına sunmak için çalıştıklarını söyledi.
Başkan Bulutlar, Palandöken ilçesini yeşil görünüme kazandırmak için bütün imkânlarını seferber ettiklerine vurgu yapan Bulutlar, ?2009 yılından beri, ilçemizde kangren olmuş yeşil alan problemini çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Geçtiğimiz iki yıllık dönemimde, ilçemize bu 10 dönümlük parkın dışında Yenişehir ve Yıldızkent?e tespit ettiğimiz apartman boşluğu ve diğer alanlar olmak üzere 25 bin metrekare alanı da yeşil alana dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Hedefimiz 2012 yılında ilçemizde bulunan yaklaşık 70 parkı daha kaliteli ve güzel hale çevirmek.? dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 12.3 ° / -0.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 12.3 ° / -0.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.3 ° / 1.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu