G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

YAKUTİYE BELEDİYESİ SAKİNLERİNE ZULÜM EDİYOR

YAKUTİYE BELEDİYESİ SAKİNLERİNE ZULÜM EDİYOR

İŞADAMI MURAT HAKSEVEN, SIRF MHP´LİYİM DİYE 5 YILDIR 25 BİN TL ALACAĞIMI VERMİYORLAR

 

 

Yakutiye Belediyesi sınırlarında yaşayan vatandaşların her geçen gün Belediye Yetkilileri tarafından adeta canlarıyla oynadıkları bilgileri elimize ulaşmaya devam ediyor.

İlçe sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlar, Yakutiye Belediyesi yetkililerinin vatandaşların adeta mallarıyla ve canlarıyla oynadıklarını ifade ediyorlar.

Bunlara bir yenisi de önceki gün sosyal medya hesabı Facebook üzerinden İşadamı Murat Hakseven´in paylaşımı eklendi. İşadamı Murat Hakseven, Yakutiye Belediyesi 2011 yılında işyerinden yaptığı 25 Bin Tl´lik alışverişin parasını sırf MHP´li olduğu için ödenmediğini İddia eden bir paylaşım yaptı. "PARA İÇİN AKP´Lİ OLAMAM" diye paylaşan Murat Hakseven bugüne kadar yapmış olduğu hiç bir girişimden sonuç alamayınca Erzurum´daki Basın Mensuplarıyla bu paylaşımı yapmak zorunda kaldığını ifade etti.

Erzurum´daki Basın Mensupları aracılığıyla sesini duyurmak isteyen İşadamı Murat Hakseven, 5 Yıl Önce işyerimden alınan 25 Bin TL´lik ürünleri alan Başkan Yardımcısı Ferhat Mergan, ve Suat Hayri Güneş isimli kişilerin borçlarını inkar etmediklerini ama ödeme de yapmadıklarını vurgulayarak bu paranın çoluk çocuğunun rızkı olduğunu ekledi.

İŞTE İŞADAMI MURAT HAKSEVEN´İN O PAYLAŞIMI:

Değerli Basın Mensupları; Ben 2011 yılında Yakutiye Belediyesi Spor kulübüne malzeme verdim malzemeyi mağazamdan Ferhat Mergan, Suat Hayri Güneş ve Erdoğan (sendikacı) aldı.

Malzemeyi alalı 5 yıl geçti defalarca belediye gittim borçu inkar etmediler ama parami da 5 yıldır ödemediler.

25 bin tl alacağım Sırf MHP´liyim diye Yakutiye Belediyesi tarafından ödenmiyor.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut´un yanına gittiğimde şunu dedim; Başkanım, benden malzemeleri alan 2 belediye başkan yardımcısı ve sendikaci kardesimi çağır eğer borçları inkar ederlerse ben istemiyorum dedim.

Ali Korkut; Aaa, Murat bey öyle şey olurmu? Senin paranı tabiki ödeyeceğiz diyip 5 yıl gecirdiler.

Pparami alamıyorum...

Erzurum Milletvekiline mektup yazdım. Hiç bir şey çıkmadı.

En son Erzurum´un yüce baSım mensupları sizden yardım istiyorum.

"İLLA AKP´Lİ Mİ OLMAK LAZIM BU ÜLKEDE YAŞAMAK İÇİN"

Ben 51 Yaşındayım "PARA İÇİN AKP´Lİ OLAMAM"

Ben ne isem oyum. Sizlerden bu konuda yardım istiyorum.

MURAT HAKSEVEN



  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false