G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Üniversite Öğrencilerine Müjde !

Üniversite Öğrencilerine Müjde !

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine burs verecek.

Türkiye Çevre Koruma Vakfı tarafından yüksek lisans öğrencilerine ayda 650 TL, doktora öğrencilerine ayda 950 TL ve bitirme tezi hazırlayan lisans öğrencilerine ise 300 TL burs verilecek.

 

Belirtilen konu başlıkları altında yüksek lisans tezi ve doktora çalışması hazırlayan öğrenciler vakfın web sitesi üzerinden (www.tucev.org) 23 Ekim 2015 tarihine kadar başvuru yapabilecek. 1 Kasım 2015 tarihi itibariyle burslar ödenmeye başlanacak.

 

Burs alan öğrenciler üniversite tarafından yapılan tez ve doktora kabulünden sonra, çalışmalarını yazılı doküman ve CD formatında birer kopya halinde Türkiye Çevre Koruma Vakfına gönderecek. Çevre ve Şehir Kütüphanesinde yer alacak tezler ileride yapılacak çalışmalara ışık tutacak ve bilim adına çalışan öğrencilere destek olacak.

 

Konuyla ilgili bilgi veren Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce; " Öğrencilerimizin başarısı Türkiye´nin vizyonu için çok önemli. Bu kapsamda bakanlık olarak 500 lisans öğrencisine burs projesini sonuçlandırdık ve birbirinden değerli tez ve bitirme projesinin ortaya çıkmasını sağladık. Değerli öğrencilerimizin hazırlamış olduğu tez ve bitime projeleri Çevre ve Şehir Kütüphanesi raflarında yerini aldı. Bu dönemde de 100 yüksek lisans öğrencisine ayda 650 TL,50 doktora öğrencisine ayda 950 TL ve bitirme tezi hazırlayan 500 lisans öğrencisine ayda 300 TL burs vereceğiz. Ayrıca 65 Yüksek Lisans ve 10 doktora öğrencisine de burs vermeye devam ediyoruz? dedi.haber10



ÖMER ÇOMAKLI GÖNÜLLERİ BİRLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan İnan, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı´yı makamında ziyaret etti.

Çomaklı Gazetecilerle biraraya geldi.

Atatürk Üniversitesi Yeni Rektörü Prof.Dr.Ömer Çomaklı Erzurum Basını ile tanıştı

MEB´de FETÖ temizliği sona yaklaştı

Milli Eğitim Bakanlığı´nda yapılan FETÖ operasyonunda sona yaklaşıldı. FETÖ soruşturması kapsamında kamuda 80 bine yakın memur açığa alınırken, MEB´de açığa alınan kişi sayısı 43 bini aştı.

Atatürk Üniversitesinde 93 Personel açığa alındı

Üniversitelerde FETO Operasyonları sürüyor

Erzurum´un Rektörü belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rektör ataması yaptı.Cumhurbaşkanı Erdoğan Atatürk Üniversitesi Rektörlüğüne Prof.Dr.Ömer Çomaklı´yı atadı.

MEB´den Dershane kararı...

Milli Eğitim Bakanlığı´nın aldığı karar doğrultusunda özel öğretim kurumları sadece bir bilim dalında hizmet verebilecek.

7 akademisyen açığa alındı...

FETÖ terör örgütü soruşturması kapsamında Atatürk Üniversitesi´nde operasyonlar devam ediyor.

Başkan Orhan´dan TEOG Birincisine hediye

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Orta Okulu´nda düzenlenen karne törenine katıldı.

Başkan Orhan Öğrencilerle bir araya geldi

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede eğitim öğretim hayatını sürdüren Özel Bilge Koleji öğrencileriyle bir araya geldi.

Yeminli ve üniversiteli emlakçı dönemi başlıyor

Emlak Müşavirliği Yasası ile birlikte emlakçılar üniversite mezunu olacak ve mesleğe yemin ederek adım atacak.

Bakan Avcı´dan Sekmen´e Eğitim teşekkürü

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Erzurum´da milli eğitim ve öğretime sunduğu katkıdan ötürü Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen´e Başkent´ten teşekkür belgesi gönderdi.

  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false