G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

TARAFTAR 300´ER BİN LİRALIK DEKONTLARI İSTİYOR BEYLER

TARAFTAR 300´ER BİN LİRALIK DEKONTLARI İSTİYOR BEYLER

İstanbul´da yaşayan işadamı Hüseyin Üneş´in Kulüp Başkanı seçildiği genel kurula ?300 bin lira? tartışmaları damgasını vurdu.

 

 

B.B. Erzurumspor´da genel kurul yapıldı. İstanbul´da yaşayan işadamı Hüseyin Üneş´in Kulüp Başkanı seçildiği genel kurula ise, ?300 bin lira? tartışmaları damgasını vurdu. Daha önce 35 kişiden oluşan Yönetim Kurulu´nun 17 kişiye düşürülmesinin ardından, yeni yönetimde yer alan isimlerin de, kulübe 300´er bin lira bağışta bulunmaları şartıyla göreve geldikleri ileri sürüldü. Bu iddiayı doğrular nitelikteki konuşmaları ise, taraftarlardan geldi. Genel Kurul´un dilek ve temenniler bölümünde konuşan bazı taraftarlar, ?Yeni yönetimde görev alan her arkadaşın kulübe bağışlayacaklarına dair taahhütte bulundukları 300´er bin liranın dekontunu Erzurum kamuoyuyla paylaşmalarını istiyoruz. Her biri 300 bin lira verdiğine dair banka dekontunu getirsin, hem basına, hem de kamuoyuna göstersin? diye konuştular.

 

YÖNETİCİLERİN HER BİRİ 300 BİN LİRA ÖDEYECEK

Erzurumspor Genel Kurulu´nda 17 kişiden oluşan yeni Yönetim Kurulu´nun büyük bir bölümünü Erzurum dışında yaşayan isimler oluştururken, Erzurum´da ikamet eden ve bugüne kadar kulübe önemli kazanımlar sağlayan işadamlarının saf dışı bırakılması ise dikkatlerden kaçmadı. İbrahim Erkal Kültür ve Sanat Merkezi´nde gerçekleştirilen Genel Kurul´da dilden dile dolaşmaya başlayan ?300 bin lira bağış? iddiası kafalarda soru işareti bırakırken, bu iddiayı doğrular nitelikteki açıklama bazı taraftarlar tarafından yapıldı. Bazı taraftarların, konuşmasında yönetimde görev alanlara kulübe 300´er bin lira bağış yapmaları koşulunun getirildiğini ifade ederek, ?Madem öyle yeni yönetimdeki arkadaşların her birisi, kulübe 300 bin lira verdiklerine dair banka dekontlarını göstersin. Getirsinler ve Erzurum kamuoyunun dikkatine sunsunlar, basın mensuplarına göstersinler. Herkes de bunu görsün? şeklinde konuştular.

 

TARAFTARLAR DEKONT İSTİYOR!

Öte yandan Erzurumspor Genel Kurulu´na katılan mavi beyazlı taraftarlar ise, dekont talebinin çok isabetli olduğuna dikkati çekerek, ?Erzurumspor bugüne kadar hep birilerinin aracı oldu. Madem yönetimde görev alanların 300´er bin lira ödemeleri gerekiyor, o halde bir hafta içerisinde bu paraların ödendiğine dair kanıt istiyoruz. Yeni yöneticiler bu parayı ödediklerine dair belgeleri en kısa sürede Erzurum kamuoyuyla paylaşmalıdırlar. Erzurumspor bu şehrin kulübüdür, kimsenin babasının malı ve dilediği gibi at koşturacağı bir meydan değildir. Bu işin takipçisi olacağız? ifadelerini kullandılar. 

KAYNAK YENİGÜN



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli