G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Sahte Hesaplar Kargaşa Pompalıyor!

Sahte Hesaplar Kargaşa Pompalıyor!

Twitter da bir yıla aşkın süredir devam eden ´erzurumfisilti´ hesabının ardından, facebookta yakın zamanda ortaya çıkan ?Fatih Saatçi´ adlı hesap, yerel yönetimler ve siyasiler hakkında çığırtkan yayınlarına devam etmekte.

Fetullahçı Terör Örgütü´nün (FETÖ) silahşörü olarak sosyal medyada yayın yapan ve yaptığı paylaşımlar ile ülke bütünlüğüne kast ederek insanları kutuplaştıran Fuat Avni hesabı ardından ortaya çıkan sahte hesaplar, adeta aynı görevi devam ettirmeye çalışıyor.

Twitter da bir yıla aşkın süredir devam eden ´erzurumfisilti´ hesabının ardından, facebookta  yakın zamanda ortaya çıkan ?Fatih Saatçi´ adlı hesap, yerel yönetimler ve siyasiler hakkında çığırtkan yayınlarına devam etmekte.

15 Temmuz Darbe girişimi ardından paylaşımlarını daha da artırarak yerel yöneticileri ve siyasileri birbirine düşürmeye çalışan bu karanlık hesapların art niyetli paylaşımları, vatandaşların da tepkisini çekti.

Vatandaş Emniyet ve Yargıyı Göreve Çağırdı!

Tüm Erzurum halkının bir bütün olarak kenetlendiği ve meydan okuduğu darbe girişimi ardından, sosyal medya üzerinden ayrıştırıcı ve saldırgan yayınlar yapan ?Fatih Saatçi ve erzurumfisilti ? sahte isimli sosyal medya hesapları ile ilgili olarak tepki gösteren vatandaşlar;

 ?15 Temmuz gecesi bozguna uğrattığımız eli kanlı darbeci FETÖ´nün kalıntıları ve uzantıları halen daha sosyal medyada hedefler belirleyerek FETÖ ile samimi bir şekilde mücadele edenler üzerinde baskı kurma girişimindeler. Oluşturdukları algı operasyonları ile halkı ve siyasileri birbirine düşürmeyi hedefliyorlar. Bu gibi sahte isimleri kullanan katillerin taşeronları biran önce susturulmalı.? dediler.

Ak Parti Gönüllerinin Takibi ve Arkadaşlıkları Şaşartıcı ve Utanç Verici! 

Bu karanlık hesaplar ile ilgili görüş bildiren vatandaşların bazıları ise;

 ?Takip ettiğimiz kadarıyla, Erzurum´da Ak Parti içerisinde siyaset yapan isimler yanı sıra Ak Parti gönüllülerinin de bu hesap ile ortak arkadaş oldukları veya takip ettiklerini görmekteyiz. Bununla da yetinmeyip yapılan paylaşımlara yorum yaparak bu ayrışmaları daha da körüklemektedirler. Bu ise, şaşkınlık ve üzüntü verici olmakla birlikte utanç verici bir durum! Böyle fitne tohumları saçan sahte hesapların bir an önce emniyet ve savcılık aracılığı ile müdahale edilerek kapatılması ve bu sahte hesaplar arkasından yayın yapan karanlık yüzlerin ifşa edilmesi gerekmektedir. Bu anlamda bundan sonra atılacak en önemli adım emniyetimize ve Türk yargısına aittir? diye konuştular.

İşte o hesap paylaşımları:



  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false