G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

RECEP AKDAĞ`A TEBRİK YAĞIYOR

RECEP AKDAĞ`A TEBRİK YAĞIYOR

RECEP AKDAĞ`A TEBRİK YAĞIYOR

RECEP AKDAĞ`A TEBRİK YAĞIYOR
12 Haziran seçimlerinin ardından yeni kurulan hükümette Sağlık Bakanı olarak üçüncü kez görev alan Prof. Dr. Recep Akdağ`a tebrik yağıyor.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği Başkanı Hüseyin Akal, "Türkiye`de sağlık hizmetlerinin yüksek kalite standartlarına kavuşturulmasında çok büyük rolü ve emeği olan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ`a, üçüncü kez getirildiği görevinde başarılar diliyoruz." dedi.
12 Haziran seçimlerinin ardından yeni kurulan hükümette Sağlık Bakanı olarak üçüncü kez görev alan Prof. Dr. Recep Akdağ`a tebrik yağıyor. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği Başkanı Hüseyin Akal, Bakan Akdağ`ın, Erzurum`un yüzünü ak eden bir devlet adamı olduğunu belirterek, yöneticilik anlayışı, azmi ve başarısıyla her kesimin takdirine mazhar olan Akdağ`ı üçüncü kez Sağlık Bakanı olarak görmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.Başkan Akal, "Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağ, sadece Erzurum için değil, Türkiye için de büyük bir şans olarak kabul edilmektedir. İlkeli duruşu, yöneticilik ve siyasi ahlak anlayışıyla toplumun her kesiminden kabul görmüş olan sayın bakanımızın yeni hükümette de kabinedeki yerini korumuş olması memnuniyet vericidir." diye konuştu.
Sağlıkta dönüşüm adı altında birbiri ardına gerçekleştirilen atılımların mimarının Sağlık Bakanı Akdağ olduğunun herkesçe bilindiğini dile getiren ESKOMB Başkanı Hüseyin Akal, "Sayın Bakanımız, `Türkiye`nin Bakanı` olarak üzerine düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getirmekle birlikte, aynı zamanda hükümette Erzurum`un önemli bir temsilcisi olmuştur. Erzurum`dan `bölgenin sağlık merkezi` diye bahsedebiliyorsak, bunda kuşkusuz Sağlık Bakanımız Recep Akdağ`ın katkısı büyüktür." ifadelerini kullandı. 

HÜSEYİN AKAL: SAĞLIK BAKANIMIZ, ESNAF, SANATKAR VE GİRİŞİMCİNİN DE YANINDA
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ`ın, sağlık hizmetlerine kazandırdığını kalitenin yanında, esnafın, sanatkarın ve girişimcinin de yanında olduğunu vurgulayan Hüseyin Akal, Erzurum`a kazandırılan MHRS çağrı merkezinin bile gençlerin istihdamı anlamında çok önemli bir yatırım olduğunu ifade etti.
Hükümetin aldığı oyun önemli bir bölümünün, sağlık hizmetlerinden duyulan memnuniyetin bir sonucu olduğunun altını çizen ESKOMB Başkanı Hüseyin Akal, "Sayın Başbakanımız, Sağlık Bakanı Recep Akdağ`ı kabinede aynı göreve üçüncü kez getirmesi, politik anlamda da Erzurum adına gurur duyulmasını gerektiren bir gelişmedir. Görevini bu dönemde de layıkıyla yürüteceğinden emin olduğumuz Sağlık Bakanımıza başarılar diliyoruz." dedi.
Akal, Sağlık Bakanı Recep AKdağ`ı tebrik etmek amacıyla ilerleyen günlerde bir heyetle Ankara`ya gideceklerini de, sözlerine ekledi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 10.1 ° / 5.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 14.7 ° / 5.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 6.4 ° / 2.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu