G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

RECEP AKDAĞ´I ARKASINA ALAN ALİ KORKUT DAHA BİLMİYOR Kİ NE YAPSIN!

RECEP AKDAĞ´I ARKASINA ALAN ALİ KORKUT DAHA BİLMİYOR Kİ NE YAPSIN!

Krayolları´ndaki Opet Petrol´ün arkasında bulunan Araplardüzü Camii´nin Minaresine bitişik İmar Veren Yakutiye Belediyesi Halk tarafından tepki topluyor

 

 

Yakutiye Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Araplardüzü Cami yanında yeni inşa edilen binanın Cami Minaresine yaslandırılması görenleri hayrete düşürüyor. 

Karayolları üzerinde bulunan Opet Petrol arkasındaki Araplardüzü Cami yanında inşa edilen binanın cami minaresine yaslandırıldığını gören vatandaşlar bari camiyi de binanın içerisine alsaydınız diyerek tepkilerini gösteriyorlar.

Yakutiye Belediyesinin son yıllarda İmar işlerinde yaptığı akıllara durgunluk veren kararlarına artık Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen´in bir el atması gerektiğini savunan vatandaşlar, 2017 yılında EYOWF Gibi büyük bir organizasyonun yapılacağı şehrimizde bu görüntülerin şehrimize yakışmadığını savundular. 

Yakutiye Belediyesi sınırları içerisinde Birisi Araplardüzünde olmak üzere diğerinin de Aşağı Mumcu Mahallesinde Verem Savaş Dispanseri´nin arka sokağı olan Millet Bahçe Sokaktaki Yapımı halen devam eden bir Binanın Cami Minaresine yaslandırmasının İmar kirliliğinden başka birşey olmadığının altını çizen vatandaşlar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut´un Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Recep Akdağ´dan aldığı güçle hareket ettiğini, kimseyi dinlemediğini hatta Büyükşehir yasasını bile hiçe sayarak Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen´e karşı bir cephe oluşturduğunun altını çizerek Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ve ekibine Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen´in bile söz geçiremediğini savundular. 

Öte yandan Bu İki Cami Minaresinin yanlarında bulunan binalara yaslanmış halini görenler hemen cep telefonlarına sarılarak fotoğraf çekip "ÜLKEMİZDEN KOMİK MANZARALAR"isimli birçok sosyal medya sitelerinde paylaşımda bulunuyorlar. 

İŞTE O AĞLANACAK HALİMİZE GÜLDÜĞÜMÜZ YAKUTİYE BELEDİYESİNİN İZİN VERDİĞİ GARİP İMAR HALLERİNİN FOTOĞRAFLARI

/resimler/2016-10/1/0107462848810.jpg

 

/resimler/2016-10/1/0108024567895.jpg

 

/resimler/2016-10/1/0108190505759.jpg



  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı