G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ORHAN BULUTLAR ADAY GÖSTERİLİRSE AK PARTİ´YE OY VERMEYECEĞİZ

ORHAN BULUTLAR ADAY GÖSTERİLİRSE AK PARTİ´YE OY VERMEYECEĞİZ

YEREL SEÇİMLER YAKLAŞTIKÇA PALANDÖKEN İLÇESİ ÇALKALANIYOR

 

 

Seçimlere az bir zaman kala çarşıda pazarda Belediya Başkanı adaylarının isimleri konuşulmaya başladı. Palandöken İlçesinde ise dilden dile adeta atasözü gibi dolaşan ?Orhan Bulutlar Aday olursa AK Parti´ye Oy vermeyeceğim? sözü AK Parti Genel Merkezine kadar ulaşıyor.

Özellikle Palandöken İlçesinde mevcut Belediye Başkanı Orhan Bulutlar´dan dert yanan samimi AK Parti seçmeni Başkan arayışlarını sürdürüyor.

AK Parti´ye gönül vermiş pek çok seçmen geçtiğimiz genel seçimde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a oy verirken, parti bazlı ise AK Parti´ye oy vermedikleri biliniyor. Özellikle Palandöken İlçesinde AK Parti´nin oylarının İYİ Parti ve HDP´ye kaymasını göz ardı etmeyen AK Partililer bu sonucun Başkan Orhan Bulutlar´ın başarısız Belediyeciliği sayesinde olduğunu dile getiriyorlar.

Özellikle Son birkaç aydır Palandöken İlçesinde yaşayan vatandaşlarca çarşıda pazarda dilden dile dolaşan bir söz adeta Kartopu gibi yuvarlanarak büyüyor.

Pek çok Erzurumlu ve Palandöken İlçe sakini´nin ?Palandöken Belediye Başkanı Adayının tekrar Orhan Bulutlar olması durumunda? AK PARTİ´ye oy vermeyeceklerini dilden dile dolaştırmaları AK Parti Şehir yönetimine kadar ulaşmaya devam ediyor.

Orhan Bulutlar ve ekibini başarısız bulan Palandöken İlçe sakinleri, Başkan Recep Tayyip Erdoğan´ın şehirde ve özellikle Erzurum´un en kalabalık nüfusa sahip Palandöken İlçesinde HDP ve İYİ Parti´ye kayan oyların tekrar alınması için yeni bir ismi seçmesi durumunda Ak Parti´nin yüksek oy oranına ulaşacağı görüşlerini dile getiriyorlar.



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli