G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Numan Kurtulmuş Açıklaması..

Numan Kurtulmuş Açıklaması..

"Bu seçimde Ak Parti´nin iktidarı rahatlıkla yakalayabileceğini düşünüyorum"

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Habertürk TV´de Balçiçek İlter´in sorularını yanıtladı. 
 
1 Kasım seçimlerine ilişkin konuşan Kurtulmuş, "Seçimlerin erteleneceği iddiası kara propaganda. Saadet tabanının AK Parti´ye oy vereceğini düşünüyorum. Anketler var. Ak Parti´nin oyları yükseliş trendinde. Ak Parti´nin her partiden oy alması mümkün. HDP´den de , MHP´den de, CHP´den de oy alıyor. Bu seçimde Ak Parti´nin iktidarı rahatlıkla yakalayabileceğini düşünüyorum." dedi.
Kurtulmuş kısaca şunları söyledi:
 
CİZRE´DE YAŞANANLAR
 
Cizre´ye dair asparagas haberler yapıldı. Mümkün olduğunca şeffaf operasyon yapıldı.
 
"20 TEMMUZ´DAN SONRA NİÇİN SİLAHLARI ATEŞLEDİLER?"
 
Çözüm sürecine halk büyük destek verdi. Sürecin içersinde İmralı´dan gelen açıklamanın Diyarbakır´da okunması yerinde bir açıklamaydı. Silahlı mücadele dönemi sona erecekti. Ne oldu da 20 Temmuz´dan sonra silahları ateşlediler? 10-15 sene evvel Kürt siyasetinin istediği bir iki şey vardı ve onlar yapıldı. Hak ve özgürlükler konusunda gerekenler yapıldı.  Kürt halkı terör örgütüne destek verseydi Türkiye´nin hali bambaşka olurdu. Burası esenlik yurdudur. Tarih boyunca nereden kim geldiyse herkese kucak açmış memlekettir. Biz Anadolu topraklarında Kürtler ve Türkler beraber yaşıyoruz. Kim ayrım yaparsa büyük ihanet yapmış olur.
 
"HDP´NİN OY ORANI TAVIRLARINA BAĞLI"
 
Biz bu memlekette barışı, kardeşliği, bütünleşmeyi tesis etmek zorundayız. Buna terör örgütü mani oluyor. Bütünleşme sağlanırsa kullanacak malzemeleri kalmıyor. Halk buna itibar etmiyor. Özellikle HDP´li arkadaşlara sorumluluklar düşüyor. Kendileri ile terör örgütü arasına mesafe koymak zorundadır.  Yol açıktır. HDP için de yol açıktır. Demirtaş cumhurbaşkanı adayı olduğu zaman ortaya konuştuğu dil belli. Geçen seçimlerde de bu dille oy aldılar. HDP´nin içinde farklı kanatlar var. Dillerine, üsluplarına dikkat etmeleri lazım. HDP´nin oy oranı tavırlarına bağlı. Barıştan yana tavrını gösterirlerse oyunu koruyabilirler.
 
1 KASIM SEÇİMİNE DOĞRU
 
Anketler var. Ak Parti´nin oyları yükseliş trendinde. Ak Parti´nin her partiden oy alması mümkün. HDP´den de , MHP´den de, CHP´den de oy alıyor. Bu seçimde Ak Parti´nin iktidarı rahatlıkla yakalayabileceğini düşünüyorum.
 
"BÜLENT ARINÇ´IN BİZDİK BEN OLDUK SÖZLERİ..."
 
Türkiye´nin zor sürecinden geçiyoruz. Ak Parti Türkiye´de siyasi geleneğe karşı gelir. 150 yıllık verilen mücadelenin halkasıdır. Biz hiçbir zaman davamızı şahıslar üzerinden tartışmayız. Hepimiz faniyiz. Onu ne amaçla söyledi bilmiyorum. Yorum yapmak istemem ama Bülent Bey sevdiğimiz takdir ettiğimiz birisidir. Bu dava meselesidir.
 
"SAADET TABANI AK PARTİ´YE O VERECEK"
 
Hiçbir siyasi parti toplumda var olan toplumsal dalgalanmanın zıddına oturamaz. Tabanın süreç içersinde AK Parti´ye destek olacağını düşünüyorum. Saadet tabanının AK Parti´ye oy vereceğini düşünüyorum.
 
HÜDAPAR SEÇİME GİRMİYOR
 
Kararın belli illerde etkisi olacaktır.
 
"SEÇİMLER ERTELENMEYECEK"
 
Sakin medya üzeriden yürütülecek bir seçim dönemi var. AK Parti´nin seçimi erteleme gibi düşüncesi yok. Seçimlerin erteleneceği iddiası kara propaganda.Kaynak:Haber53

 



Yıldırım;Terörle mücadelede geri adım yok

Başbakan Binali Yıldırım, "Terörle mücadelemizde kararlılığımız aynen devam ediyor.

2017´de Tatiller hangi güne denk gelecek ?

2016 yılında uzun bayram tatilleri ile rahat bir yaz dönemi geçiren vatandaşı, 2017 yılında daha fazla mesai saati bekliyor.

Bu Haber SGK Borcu olanları ilgilendiriyor

Resmi Gazete´de yayımlanarak yürürlüğe giren af yasası Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) alacaklarının yeniden yapılandırmasına ilişkin önemli maddeler içeriyor.

FETÖ elebaşı Gülen: Pişman değilim .

15 Temmuz darbe girişiminin mimarı, terör örgütü FETÖ´nün elebaşı Fetullah Gülen, örgütün faaliyetleri için, "Bu bağımsız olmanın bedeli olarak tanımlanabilir. Ben pişman değilim" dedi.

İş kurmak isteyen gençlere müjde

Hükümet Gençleri iş sahibi yapmak için kolları sıvadı.

Korgeneral Zekai Aksakallı aşiret liderleri ile görüştü

15 Temmuz´un kaderini değiştiren Dadaş komutan Zekai Aksakallı, Cerablus´ta ÖSO komutanları ve aşiret liderleriyle bir araya geldi

TSK´dan Cerablus açıklaması

Suriye´nin Cerablus şehrine yapılan Fırat Kalkanı Operasyonu ile ilgili TSK´dan açıklama geldi.

Türkiye Cerablus´a girdi

Terör örgütü DAEŞ´in Suriye topraklarından Türkiye ile doğrudan temas kurduğu son nokta olan Cerablus´a gece saatlerinde bordo bereli özel kuvvetler girdi, harekatı Zekai Aksakallı yönetiyor.

Bakan Ala´dan İstihbarat açıklaması

Bakan Ala Hükümet olarak İstihbarat teşkilatlarının yeniden yapılanması konusunda bir çalışma yürütüyoruz dedi.

Teröristbaşı Gülen´in doğduğu ev umumi tuvalet yapılacak

FETÖ terör örgütünün başı Fetullah Gülen´in Erzurum´daki doğduğu evin umumi tuvalet yapılacağı öğrenildi.

Meclis´te büyük tasfiye! Açığa alındılar

Meclis´te FETÖ operasyonu devam ediyor. Genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları olmak üzere 30 yönetici açığa alındı.

RTÜK´ten flaş karar

RTÜK, darbe girişiminde bulunan FETÖ ile ilişkili olan radyo ve televizyon kuruluşlarını kapattı.

Anahtar Kelimeler: Numan Kurtulmuş Açıklaması
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli