G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

NARMAN KARARINI VERMİŞ BİLE "İLLEDE MİLLİYETÇİ HAREKET"

NARMAN KARARINI VERMİŞ BİLE

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Teşkilatı Narman´ı Ayağı Kaldırdı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanlığı Narmanda miting düzenledi. Mitinge MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Kamil Aydın, MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, MHP Narman İlçe Başkanı Kenan Aydın katıldı. Mitingte Narman halkına hitap eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın Cumhur İttifakına destek istedi.

?24 Haziran seçimleri ülkemizin bekasını doğrudan ilgilendirdiğine? değinen Aydın, ?Bizler ülkemizin bekası ve milletimizin geleceği için hayatını ortaya koymaktan çekinmeyen ve bu uğurda her şeyi göze almış bir anlayışın temsilcileriyiz. Bu yüzdendir ki ülkemizin bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzuru ve mutluluğu bizim için her şeyden önce gelir? dedi.

?Ülkemizin ve milletimizin emperyal odaklar tarafından kıskaca alınmak istendiği? dile getiren Aydın, ? Türk Milletini diz çöktürmeye çalışan dış mihrakların ve onların yerli işbirlikçilerinin 24 Haziran´da siyaset çöplüğüne atılacağını? belirtti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın ve MHP İl Başkanı Naim Karataş Miting sonrasın Narman esnaflarını ziyaret ederek, Narman´lı vatandaşlarla bir araya geldiler. Narman halkı tarafından yoğun ilgi gören MHP İl Başkanı Naim Karataş, vatandaşlara hitaben, ?Ülkemizin bekası ve milletimizin onurlu geleceği için MHP´nin Meclis´te güçlü olması gerektiğini? belirterek, ?Miting yaptığımız her ilçede, gezip gördüğümüz her yerde vatandaşlarımızın partimize göstermiş olduğu ilgi yürekten inanıyorum ki 24 Haziran´da MHP´nin zaferiyle taçlanacaktır? dedi. MHP İl Başkanı Naim Karataş ?20 Haziran´da da Şenkaya İlçesinde miting düzenleyeceklerini? belirterek, ?Narman halkı tarafından MHP mitingine gösterilen ilginin, Şenkaya´da da yaşanacağına inandığını? kaydetti.



  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı