G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

NAİM KARATAŞ´TAN KERKÜK ÇIKIŞI

NAİM KARATAŞ´TAN KERKÜK ÇIKIŞI

MHP ERZURUM İL BAŞKANI NAİM KARATAŞ BİR AÇIKLAMA YAYINLADI

 

 

 

 

Üzerinde tüm hassasiyetimizle durduğumuz Türkmeneli´nin, tüm dünyadaki özgür insanlar gibi sahip oldukları bütün hakları ve hayati çıkarları, yapılan son hainlikle artık kırılma noktasına gelmiştir.

Gösterilen bütün tepkilere rağmen, gayri meşru lider, Barzani ve ne idiğü belirsiz korsan çetesinin, gayri meşru referandumu bölgeyi kaosa sürüklemiştir.

Bermuda şeytan üçgenin bir parçası olan çakma lider Barzani ve zevatlar takımından oluşan çetesi, ülkemizin bekasını tehdit eden rezalet zincirlerine son bir halka daha ekleyerek sinir uçlarımıza fazlasıyla dokunmuşlardır.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçelinin belirttiği gibi, ?Barzani ısrarla ateşle oynamış, elbette yanmayı da göze almıştır.?

Ateşte yanmak isteyene atacağımız bolca odunumuzun var olduğunu belirterek, bizim için bağlayıcılığı olmayan bu referandumu kesinlikle kabul etmediğimizi ve sonuçlarını da asla tanımadığımızı belirtmek istiyorum.

Her ne kadar, 10 Nisan 2003 te peşmerge tarafından Kerkük´e yapılan saldırı ile şehir yağmalanıp, tapu ve nüfus dairelerindeki kayıtlar yok edilerek Kerkük´teki Türk izleri silinmeye kalkışılmış olsa da, bu çabalar beyhudedir. 

25 Eylül 2017 tarihindeki tanımadığımız sözde referandumla Kerkük´ü, Irak Kürt Bölgesel Yönetimine (IKBY) bağlayıp, ardından 4 ayaklı müstakil kürt devleti kurma hayalinizi kursağınızda bırakacağız. 

Bir avuç petrol yüzünden, oradaki Türkmenler başta olmak üzere, Kerkük halkının izlerinin silinmesi ve bin yıllık Türk yurdu olan Kerkük´ten Türk mührünün kazınmak istenmesine sessiz kalmayacağız. 

Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ´nin belirttiği gibi, ?en az beş bin Ülkücü gönüllü başta Kerkük olmak üzere, Türkmenlerin yaşadığı Türk kentlerindeki varlık, birlik ve dirlik mücadelesine katılmak üzere hazır beklemektedir.?

Erzurum il teşkilatı olarak genel başkanımızdan gelecek olan emir üzerine, ülkemizin bekası ve soydaşlarımızın hürriyetleri için, her türlü sıkıntıyı göze alarak her an her şeye hazır bir şekilde beklemekteyiz. 

Bizim İstiklal Marşımız ?KORKMA? diyerek başlıyor. Bu tür olaylarla bizleri korkutacaklarını sananlar büyük bir yanılgı içinde olduklarının farkına vardıkları an; artık iş işten geçmiş olacaktır. 

Çünkü o zaman Misak-ı Milli derin uykusundan kalkmış, zincirlerden kurtularak, kadim emanet Türk milletine geçmiş olacaktır.

 



Anahtar Kelimeler: NAİM KARATAŞ KERKÜK ÇIKIŞI
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli