G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

NACİ CİNİSLİ TÜM ERZURUM MİLLETVEKİLLERİNE SESLENDİ

NACİ CİNİSLİ TÜM ERZURUM MİLLETVEKİLLERİNE SESLENDİ

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli Volkswagen Yatırımının Erzurum´da Olması için uzun bir süredir çalışıyorum dedi.

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli Volkswagen Yatırımının Erzurum´da Olması için uzun bir süredir çalışıyorum dedi.

Önceki gün Gazetemizde yer verdiğimiz ve Erzurum Milletvekillerini, Belediye başkanlarını, STK´ları, şehrin yerel dinamiklerini göreve davet ederek Volkswagen´in, Türkiye´ye yapmayı planladığı yatırımı Erzurum´a kazandırmak için çalışmalar başlatmaları gerektiğini duyurduğumuz haberimize İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli´den cevap geldi.

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli Gazetemize yaptığı açıklamada,

"VW yatırımı konusunda uzun bir süredir çalışıyorum. Konu ağır ilerliyor. Şu anki kararları henüz kesin olmamak ile birlikte, Eğer Türkiye´ye yatırım yapacaklarsa Manisa ön planda gözüküyor. Sizin de haberinizde belirttiğiniz gibi tüm vekiller konuyu hükümet ve Sayın Cumhurbaşkanımız nezdinde takip etmeliyiz. Gelişmeler ile ilgili birbirimizi haberdar edersek memnun olurum. Selam ve saygılarımla, Naci Cinisli"

Öte yandan Volkswagen´in, fabrika yatırımı için Türkiye´yi tercih etmesini değerlendiren İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, ?Alman otomotiv üreticisi Volkswagen´in fabrika yatırımı için Türkiye´yi tercih etmesinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduk.? dedi. İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, yeni yatırımın Erzurum´da olmasını istediklerini belirterek, ancak bu gerçekleşemese de böylesine büyük bir yatırımın Türkiye´de yapılmasından dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

/resimler/2019-6/28/0054118870377.jpg

 


  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false