G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Muhammet Sunar´ın Yapması Gereken AÇIKLAMAK...!

Muhammet Sunar´ın Yapması Gereken AÇIKLAMAK...!

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar´dan bu açıklamayı yapması bekleniyor

 

 

Çok fazla laf kalabalığı yapmadan direk konuya girelim?

Sayın Başkan! Müfettiş raporları hazır! Belediyenin içinde neler döndüğü, kasaların nasıl boşaltıldığı net bir şekilde yazıyor? Yapman gereken belli! Bu raporu şeffaf bir şekilde Erzurum halkı ile paylaşmak! Şayet bunu yapmazsanız, Belediyenin mali krizden dolayı aşamadığı bazı sorunlar sizin hanenenize ?Muhammet Sunar Beceremedi? olarak yazılacak!

Erzurum halkı ve Palandöken ilçe sakinleri geçmiş dönem Palandöken Belediyesi´nde dönen ticari ilişkilerin detaylı bir şekilde yazıldığı Müfettiş raporlarını merak ediyor. Kim son 10 yılda Palandöken Belediyesi ile ne iş yapmış, hangi firmalar pastadan büyük pay almış, Belediye üzerinden kim servetine servet katmış, hangi firma hangi işi ne kadar kar ile yapmış hepsi merak ediliyor. 31 Mart seçimlerine kadar eski başkan Orhan Bulutlar borçsuz belediyeyiz sloganları atıp duruyordu. Zira geçmiş dönem ile alakalı herkesin kafasında büyük soru işaretleri var. 

Başkan Muhammet Sunar´ın raporu kamuoyu ile paylaşması ve dedikodulara fırsat vermemesi gerekiyor. Çünkü raporda yazılanlar bilinmediği için, Palandöken Belediyesi´nin son 10 yılında yapılan alım satımlar, ihaleler, KPSS´siz Özel Kalem (Nihai Kadro) aracılığıyla memur yapılan kişiler, kişiye özel düzenlenen ihale şartnameleri ve daha saymakla bitmeyen kahvehane sohbetleri, cami avlusu konuşmaları hatta evlerde kadınlar tarafından düzenlenen günlere konu olan dedikoduların iyice iftira boyutuna gelmeden gün yüzüne çıkması bekleniyor. Bu dedikodular şehirde dilden dile dolaşırken Belediyenin kasasından milyonlar alan firmaların ve şahısların isimleri zikredilmiyor. İşte tam bu noktada Başkan Muhammet Sunar´ın kafalardaki soru işaretlerini ortadan kaldırması gerekiyor.

Ortada bir usulsüzlük ve haksız zenginleşme varsa durum kötü. Keza yapılan rantı görmek ve susmak ta bir nevi bu işe ortak olmaktır?

 



  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı