G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

MHP´deki muhalifler kongre tarihini belirledi

MHP´deki muhalifler kongre tarihini belirledi

Bahçeli´yi devirmek için paralelin de desteğini alarak birlikte hareket etme kararı alan MHP´li muhalifler, kongre tarihini belirledi. Paralel destekli muhalifler kongrenin 8 Mayıs´ta toplanması kararını aldılar. Facebook Twitter Linkedin Google Gönder

 

 

MHP´li muhalifler Sinan Oğan, Meral Akşener ve Koray Aydın Ankara´da bir araya gelip birlikte hareket etme kararı aldı. Toplantıda kurultay süreciyle ilgili değerlendirme de yapıldı. 

MUHALİFLER KONGRE TARİHİNİ BELİRLEDİ!

Milliyet´te yer alan haber göre; mahkemenin verdiği karar sonrası kongre değerlendirmesi yapan Genel Başkan adayları kongre tarihini belirledi. Kongre tarihi olarak 8 Mayıs´ta toplanması için çalışma yapma kararı aldılar. Alınan karar doğrultusunda mahkeme tarafından belirlenen çağrı heyeti seçim kuruluna kongrenin toplanması ile ilgili başvuruyu yapcak. Heyet kurultay yapılacak salonun kiralanmasının ardından üst kurul delegelerine davetiye çıkaracak.

´EKİPLER BELİRLEDİK´

Kongre tarihinin 8  Mayıs olduğunu Genel Başkan adaylarından Sinan Oğan da doğruladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Oğan "Tüzük kurultaya sürecini Meral Akşener ve Koray Aydın ile birlikte yürütme kararı aldık. Ekipler belirledik. İlke kararları aldık. Ekipler bu kararlar doğrultusunda çalışacak" dedi.

SİNAN OĞAN´DAN BAHÇELİ´YE CEVAP

MHP Lideri Devlet Bahçeli´nin grup toplantısında söylediği, "Olağanüsüt kurultay yok yaptırmayacağım" sözlerine de cevap veren Genel Başkan adaylarından Sinan Oğan, "Ülkücü irade imza, mahkeme karar verdi. Neye göre yaptırmayacaklar, hangi yetkiyle yaptırmayacaklar. Süreç mahkeme kararı doğrultusunda yürüyecek" diye konuştu. 



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli