G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

MHP ERZURUM İL BAŞKANI NAİM KARATAŞ İSTANBULDA HARIL HARIL ÇALIŞIYOR. AK PARTİ ERZURUM İL BAŞKANI MEHMET EMİN ÖZ NEREDE?

MHP ERZURUM İL BAŞKANI NAİM KARATAŞ İSTANBULDA HARIL HARIL ÇALIŞIYOR. AK PARTİ ERZURUM İL BAŞKANI MEHMET EMİN ÖZ NEREDE?

AK PARTİ GENEL MERKEZİ UYUMA! MHP ERZURUM İL BAŞKANI NAMİM KARATAŞ İSTANBULDA HARIL HARIL ÇALIŞIYOR. AK PARTİ ERZURUM İL BAŞKANI MEHMET EMİN ÖZ NEREDE?

 

 

 

 

Yüksek Seçim Kurulunun İstanbul Belediye Başkanlığı seçimlerini iptal etmesinin ardından, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli´nin talimatları ile İstanbul´da hemşerileriyle bir araya gelen MHP Erzurum İl yönetimi, bir dizi çalışmalarda bulundu.

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) İstanbul seçimini yenileme kararının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çalışmalarına ivedi olarak başlamış, ilk aşamada 15 il başkanını toplamıştı. Bahçeli, Sivas, Kastamonu, Ordu, Giresun, Tokat, Samsun, Erzurum, Malatya, Trabzon, Sinop, Erzincan, Rize, Kars, Ardahan ve Mardin´in il başkanlarına İstanbul´da çalışmalara başlamaları yönünde talimat vermişti.

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş ve il yönetimi, 23 Haziran´da yapılacak seçimler öncesi ara vermeden İstanbul´da hemşerileriyle bir araya gelmeye başladı. Başkan Naim Karataş ilk olarak Maltepe´de bulunan Erzurumlular Vakfı yönetimiyle bir araya gelerek, Cumhur İttifakı konusunda istişarelerde bulundu. Maltepe Erzurumlular Vakfı yöneticileri ile birlikte Anadolu Yakasındaki diğer Vakıf ve Dernek yetkilileriyle de bir araya gelen Naim Karataş, hemşehrilerinin Cumhur ittifakı heyecanına sevindiğini ve İstanbul´da yaşayan Erzurumluların her zaman devletinin yanında hazır kıta beklediklerini ifade etti. MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli´nin talimatıyla 23 Haziran´ kadar İstanbul´da çalışmalarını tüm teşkilatı olarak sürdüreceklerini belirten Naim Karataş, Ramazan ayı süresince her gün üç, dört Dernek ve vakıflarımızdaki Erzurumlu hemşehrilerimizle buluşup istişareler ediyoruz. Erzurum Dernek, Vakıf, Federasyon ve Konfederasyon yetkililerimizle birlikte 23 Haziran´a kadar çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli´nin de talimatında söz ettiği gibi yatağımızı yorganımızı aldık ve İstanbul´a yerleştik. diye konuştu.

?İSTANBUL´UN İSTİKBAİLİNİ GÜVENCE ALTINA ALMAK MECBURİYETİNDEYİZ?

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, gittiği tüm Erzurum Dernek ve Vakıflarında büyük bir coşkuyla karşılanıyor. Kendisine ve Cumhur ittifakına gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden Naim Karataş iftar programlarında da hemşehrileriyle bir arada oluyor. Karataş İftar programında yaptığı konuşmada ?Türkiye´nin ve İstanbul´un istikbalini güvence altına almak mecburiyetindeyiz. Birliğimize dirliğimize, kardeşliğimize bekamıza sahip çıkmak mesuliyetindeyiz. İstanbul tertemiz vicdanlara emanet edilmelidir. İstanbul şaibesiz lekesiz iradeyle yükselebilecektir. İstanbul Türk İslam medeniyetinin çınarı Türk milletinin türbedarıdır. Türk vatanının övüncüdür. Unutmayalım ki, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri aynı zamanda geleceğimizin seçimidir. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri Cumhur İttifakının onur mücadelesi Türkiye´nin beka meselesidir? Cumhur İttifakı İstanbul´u ve ülkemizin tamamını kucaklamaktadır diyerek sözlerine devam eden Naim Karataş, ?Cumhur İttifakı bereketli beraberliktir. Cumhur İttifakı uyanan tarihin sesidir. Kumpaslar ittifakımıza çarpıp dağılacaktır. Değerli hemşehrilerim 23 Haziran´da İstanbul kazanacaktır. Umut kazanacaktır. Huzur kazanacaktır. Şimdi Allah için yürüyeceğiz. Zillete kabus yaşatacağız? şeklinde konuştu.

MEHMET EMİN ÖZ NEREDE?

Cumhur ittifakı´nın diğer ortağı olan AK Parti´nin Erzurum İl teşkilatında ise tıpkı 31 Mart seçimlerinde olduğu gibi sessizlik hakim. AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz´ün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlık seçimleri üzerine yapmış olduğu her hangi bir çalışmaya henüz rastlanmadı. MHP Erzurum İl Başkanı ve yönetimi Genel Başkanları Dr. Devlet Bahçeli´nin talimatının hemen ertesi günü Ramazan ayı demeden evlerini, barklarını çoluk ve çocuklarını bırakıp yatak yorgan İstanbul´da harıl harıl çalışırken, Cumhur ittifakı´nın diğer ortağı olan AK Parti´nin Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve yönetiminin Erzurum´da iftardan önce ekmek fırınlarında Pide yaptırma telaşında, iftardan sonra ise semaver çayı eşliğinde sohbette oldukları İstanbul´daki Erzurumlu hemşehrilerimizin de gözünden kaçmamış görülüyor.

24 Haziran 2018 seçimlerinde 50 Bin oy ve 1 Milletvekili kaybettirdikten sonra 31 Mart 2019 seçimlerinde 50 Bin olan oy kaybını 110 Bine çıkaran AK Parti Erzurum İl Teşkilatı´nın bu başarısızlığını AK Parti Genel Merkezi´nin bir an evvel masaya yatırması gerektiğini savunan İstanbul´daki Erzurumlular, Ramazan ayı başladığı günden beri MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş´ın azim ve büyük bir istekle çalışmalarını seyrediyoruz. Gönül isterdi ki, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve yönetimi de bir koldan İstanbul´da çalışmalara katılsaydı diye konuştular.  



  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli