G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

MEHMET SEKMEN: ?BEREKET VE YÜKSELİŞİMİZ İSTİKRARLA DEVAM EDECEK?

MEHMET SEKMEN: ?BEREKET VE YÜKSELİŞİMİZ İSTİKRARLA DEVAM EDECEK?

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Tortum Derekapı, Aksukapı ile Aşkale´nin Kandilli ve Ortabahçe mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Son 16 yılda Türkiye´nin ve Erzurum´un geldiği noktayı anlatan Başkan Sekmen, ?Ekonomisi 3,5 kat büyüyen ülkemizde bereket ve yükseliş halkımızın AK Parti Hükümetine güvenmesi ve hep arkasında durmasıyla olmuştur? dedi. Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Tortum ilçesine bağlı köy statüsündeki mahallelerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Ev ve kahvehane sohbetlerinde vatandaşların derdini dinleyen ve bazı sorunlara anında müdahale ederek çözüm getiren Başkan Sekmen, kırsal kesime yaptıkları yatırımların artarak devam edeceği sözünü verdi. 24 Haziran seçimleri ve Yeni Hükümet Sistemi ile ilgili vatandaşlara bilgiler veren Başkan Sekmen, Türkiye´nin geleceğini ilgilendiren seçimlerin bir dönüm noktası olduğunu vurguladı. 

?TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL?

Türkiye´nin artık eski Türkiye olmadığını kaydeden Başkan Sekmen, ?Son 16 yılda çok şey değişti. Gelişen vizyonuyla bugün Dünya´nın önde gelen bir ülkesi haline gelen Türkiye´de AK Belediyeler sayesinde insanımızın refah seviyesi de yükseldi. Bu yükseliş ve bereket halkımızın AK Parti Hükümetimize güvenmesiyle gerçekleşti. Geçen zaman içinde elde edilen bu başarı Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın başarısıdır. Bugün ülkemizin her alanda büyük atılım sağlamasından rahatsız olan iç ve dış mihraklar her koldan bize saldırıyor ve çeşitli tezgâhlar kuruyorlar. ?AK Parti´yi nasıl yok eder, bu ülkeyi nasıl karıştırırız´ diye uğraşıyorlar. İşte önümüzde ülkemizin kaderini belirleyecek bir seçim var. Güçlü bir Hükümet, güçlü bir Meclis ve dünyanın en güçlüleri arasında yer alacak bir ülke için bir kez daha ?AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan´ diyeceğiz? diye konuştu.

YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Büyükşehir Belediyesi´nin son dönemde gerçekleştirdiği kırsal alan yatırımlarının da artarak devam edeceğini anımsatan Başkan Sekmen, Erzurum´un her alanda güçlenmesinin Türkiye´yi daha da güçlendireceğini ifade etti. Başkan Sekmen, seçim çalışması sırasında her fırsatta gençlerle bir araya gelmeyi de ihmal etmedi. Sekmen ayrıca yanına gelen çocuklara da oyuncak hediye etti.



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli