G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

MEHMET SEKMEN 24 SAAT ÇALIŞIYOR

MEHMET SEKMEN 24 SAAT ÇALIŞIYOR

MEHMET SEKMEN 24 SAAT ÇALIŞIYOR

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, referandum çalışmaları kapsamında tabiri yerindeyse atom karınca gibi çalışıyor. 

 

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´ni 7´den 70´e herkese anlatan Efsane Başkan´ın tek bir derdi var o da Erzurum´un büyük oy oranıyla sandıktan zaferle ayrılması? 

İcraatları, yatırımları, projeleri, söylemleri, ifadeleri, sevecenliği ve samimiyetiyle Erzurum´un gönlünde taht kuran Başkan Mehmet Sekmen, referandum çalışmalarını özel bir itinayla yürütüyor. Her ilçeye en az 4 kez giden Sekmen, şimdiye kadar 1185 muhtarla birebir görüştü. Sandığın ve ?Evet´ tercihinin önemini verdiği mesajlarla, konuşmalarla ve görüşmelerle anlatan Sekmen işi çok sıkı tutuyor. Gündüz ilçeleri gezen Başkan, akşam da sivil inisiyatif kurumlarıyla buluşuyor, vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor. ?16 Nisan İmanla küfrün, Hak ile Batıl´ın savaşıdır? diyerek mitinglerde binlerce insanı coşturan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, siyasi hayatındaki tecrübe ve deneyimini referandum çalışmalarına da aktarıyor. 

?16 NİSAN BİR KADER OYLAMASIDIR?

?Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Cenab-ı Hakk´ın izniyle inşallah Türkiye´nin önünü açacak ve ülkemizi güçlü bir devlet haline getirecektir? diyen Başkan Sekmen, yeni sistemi şöyle özetliyor: ?Yeni sistemle birlikte hızlı karar alan, hızlı icraat ve reform yapan, etkin bir yönetim modeli oluşacak. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayan, gelişmelere ayak uyduran, tüm kurumların, belediyelerimizin daha hızlı çalışmasını sağlayan bir işleyiş hâkim olacak. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, terörle mücadelemize güç katacak. Kurumsal yenilenme sayesinde güvenlik politikalarımız daha da etkin şekilde işletilecek. Bölgesel ve küresel barış ile istikrara katkımız daha da artacak. Uluslararası sorunların çözümünde söz ve hak sahibi olma konusunda elimiz daha da güçlenecek. Öncü ülke olma hedefimiz, yeni yönetim sistemimizle birlikte daha kısa sürede gerçekleşecek. İşte bu nedenledir ki aziz milletimizin istikbali için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´ni vatandaşlarımıza ifade ederek, ?Evet´in bu topraklar ve İslam dünyası için ne denli önemli olduğunu esnafa ve vatandaşlarımıza sürekli anlatıyoruz.? 

?İKİ TERCİH VAR: ?BİRİ HÜRRİYET DİĞERİ VESAYET?

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilçelerde sürekli muhtarlarla buluştu. Başkan Sekmen, mahalli idarelerin gözbebeği olan muhtarlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´ni anlattı. Sekmen, muhtarlara şöyle hitap etti: ?Malumunuz olduğu üzere ?Büyük Devlet olma vizyonu en başta yerelde başlar´ vecizesini ifade eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın çizdiği ufukla aziz milletimize sizlerle birlikte hizmet vermekteyiz. Şu bir gerçektir ki; Muhtarlarımız, Büyük ve Güçlü Türkiye´nin birinci derecede temsilcileridir. Mahalli idarelerin yapıtaşı olan sizler yerel yönetimin hamisi ve bizim en büyük destekçimizsiniz. Bizler mahalli idareciler olarak muhtarlar olmadan asla başarılı olamayız. Sizlerle karşılıklı istişare ve fikir alışverişinde bulunarak şehrimizin problemlerine hep birlikte çare üretiyoruz. İnşallah el birliğiyle bu güzel şehrin bütün sorunlarını en asgari seviyeye indireceğiz. Önümüzde iki tercih var biri Hürriyet diğeri de vesayet. İnşallah hürriyet için, istikbalimiz için ?Evet´ diyeceğiz.? 

?BU MÜCADELE İNSANLIĞIN ONURU İÇİN VERİLEN KUTSAL BİR MÜCADELEDİR?

15 Temmuz´da aziz milletimizin ortaya koyduğu dik duruşla vatan sathında demokrasi destanının yazıldığını ifade eden Başkan Sekmen, 16 Nisan´da da aynı ruhun yeni bir destan daha yazacağını bildirdi. ?Aziz milletimizle 15 Temmuz günü vatanımızın dört bir sathına ?Erzurum geçilmez, Türkiye bölünmez´ diyerek İstiklal ve İstikbal mücadelesi verdik? diyen Başkan Sekmen, sözlerini şöyle sürdürdü: ?Mukaddesatı, bayrağı ve ezanı için canını seve seve feda edecek olan Nene hatunlar ve kahraman yiğitlerimizle birlikte İslam´ın sancak şehri olan Erzurum´da vatan nöbeti tuttuk. Yüz yıl önce kadim coğrafyamızın her bir köşesinden, Anadolu´dan, Rumeli´ye, Orta Doğu´dan, Kafkasya´ya varıncaya kadar düşmana karşı omuz omuza mücadele eden ecdadımız İstiklali için Anadolu toprağını canı pahasına korumuştu. Bu mücadele sadece bir milletin var olma savaşı değil, insanlığın onuru için verilen kutsal bir mücadeleydi. İşte bugün de yerli, milli ve güçlü bir hükümet sistemi oluşturmak, vesayet sistemini tamamen ortadan kaldırmak için yeni bir İstiklal mücadelesi içerisindeyiz. Aziz milletimizin istikbali için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´ni vatandaşlarımıza ifade ederek, sandıkta vereceğimiz kararın ne denli önemli olduğunu vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Güçlü bir Türkiye ve her alanda kalkınmış bir Erzurum için tabii ki ?Evet´ diyoruz.? 

?REFERANDUM; EKMEĞİNİ YEDİĞİMİZ TOPRAKLARA VE DEVLETİMİZE SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR?

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilçelerde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´ni anlatıyor. Başkan Sekmen, çayevi ve köy konaklarında düzenlenen toplantılarda vatandaşlara seslendi. Sekmen, şunları kaydetti: ?16 yıldır devam eden bu kutlu yolda şimdi yeni bir İstiklal mücadelesi içerisindeyiz. Bu mücadele imanla ile küfrün, Hak ile Batıl´ın savaşıdır. Meseleye bu eksende baktığımızda Ümmet-i Muhammed´in nelere sorumlu olduğunu çok iyi anlamamız gerekir. Müslüman´ın Allah´a karşı, O´nun rahmet elçisi Fahr-i Kâinat Efendimize karşı, vatanına karşı sorumlulukları vardır. Bir Müslüman sorumsuz olamaz. Vatanını seven, insanını sever. Vatanını seven kimliğini, bayrağını, sancağını, devletini canından aziz bilip sever. Bugün bu sorumlulukları yerine getirme, ekmeğini yediğimiz bu topraklara sahip çıkma ve Devletimize olan vefa borcumuzu bir kez daha ödeme vaktidir. Bu borcu 12 Mart´ta ödedik, Çanakkale´de ödedik, Dumlupınar´da ödedik, İstiklal Harbi´nde ödedik, 15 Temmuz´da ödedik nasip olursa bir kez daha 16 Nisan´da da ödeyeceğiz.? 

?16 NİSAN, MİLLİ VATAN DAVAMIZIN SEMBOLÜDÜR?

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, referandumun önemine vurgu yaptı. Başkan Sekmen, ?Müslüman dertsiz olmaz. İlçemizin, memleketimizin, ülkemizin, alem-i İslam´ın derdini dert edinmemiz lazım. İşte bu yüzden 16 Nisan´da hayata geçecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte inşallah daha güçlü bir Türkiye´ye kavuşacağız. Vesayetlerden, cuntacı zihniyetlerden, Batı´nın tasallutundan, terörden tamamıyla kurtulacağız. Her alanda daha güçlü ve daha hızlı bir şekilde büyüyen lider bir ülke olacağız. İşte bu nedenledir ki 16 Nisan, aziz milletimizin kader oylamasıdır. Türkiye´nin bekasıdır. 16 Nisan, milli vatan davamızın sembolüdür? diye konuştu. 



Anahtar Kelimeler: MEHMET SEKMEN SAAT ÇALIŞIYOR
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli