Tarih: 21.06.2014 08:15

İŞTE BUDUR

Facebook Twitter Linked-in

İşadamı Dr. İlhami Fındıkçı tarafından Horasan ilçesine bağlı Iğırbığır köyünde yaptırılan Hacı Zübet Fındıkçı Kur'an kursunun açılışına katılmak için yola çıkan Vali ALTIPARMAK, dönüş yolunda kaynarca köyünde yol kenarında bir grup çocukla sohbet etti. Her fırsatta halkla içiçe olma eğiliminde olan Şehrin Sevilen Valisi Dr. Ahmet ALTIPARMAK'ın Tezek manzalı, köylü çocuklarla çektirdiği fotoğraf bize ‘İŞTE BUDUR; tezek galağları önünde görüntü veren Vali' manşetini attırdı.

İşadamı Dr. İlhami Fındıkçı tarafından Horasan ilçesine bağlı Iğırbığır köyünde yaptırılan Hacı Zübet Fındıkçı Kur'an kursunun açılışına katılan Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, dönüş yolunda öğrencileri sevindirdi. Programının ardından Erzurum'a gelmek üzere Iğır Bığır Köyünden ayrılan Vali Altıparmak Kaynarca Köyünde yol kenarında gördüğü bir grup çocuğun yanında durarak kendileriyle bir süre sohbet etti. Karnelerinin durumunu ve yaz tatilini nasıl değerlendirdiklerini soran Vali Altıparmak erkek çocuklara uzaktan kumandalı oyuncak araba, kız çocuklara ise oyuncak bebek hediye etti.

Vali Altıparmak'tan karne hediyelerini alan ve hatıra fotoğrafı çekilen çocukların mutlulukları yüzlerine yansıdı. Vali Altıparmak burada yanına gelen bazı vatandaşlarla da sohbet etti. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
4745585657