G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

İşte B.B. Erzurumspor´un başkan adayı...

İşte B.B. Erzurumspor´un başkan adayı...

Yeni sezonda TFF 1. Lig´de mücadele edecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un yarın (18 Haziran Pazar) yapılacak Olağanüstü Genel Kurulu öncesinde başkan adayı netleşti.

 

 

Yeni sezonda TFF 1. Lig´de mücadele edecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un yarın (18 Haziran Pazar) yapılacak Olağanüstü Genel Kurulu öncesinde başkan adayı netleşti. 
 
Büyükşehir Belediye Başkanı ve kulübün Onursal Başkanı Mehmet Sekmen´in eski başkan Ali Demirhan´ın istifasından sonra yürüttüğü çalışmalar sonucunda, başkanlığa genç bir ismin aday olması kararlaştırıldı. Bu doğrultuda Mavi Beyazlı ekibin başkanlığına 28 yaşındaki genç işadamı Dilaver Yılmaz´ın adaylığında fikir birliğine varıldı.
 
Erzurum´da uzun yıllardır inşaat sektöründe hizmet veren bir ailenin çocuğu olan Dilaver Yılmaz´ın başkan adaylığını akşam saatlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de doğruladı. Başkan Sekmen, belediye tarafından Olimpiyat Parkı´nda verilen medya iftarında, gazetecilerin konuyla ilgili sorularını cevaplandırdı. Konuşmasında isim vermeyen ancak başkan adayını tarif eden Başkan Sekmen, başkan adayının belediyeden olmayacağını, genç, sporu seven, ekonomisi iyi olan, çevresinde sevilen bir isim olması gerektiğini söylediği bir anda ERKHABER muhabirinin "Bir de ismi Dilaver olacak değil mi?" sorusuna "Bakın meslektaşınız birşey söylüyor" cevabını verdi.  
 
İŞTE MUHTEMEL YÖNETİM KURULU
 
Öte yandan Dilaver Yılmaz´ın yönetim kurulu da büyük ölçüde şekillendi. ERKHABER´in edindiği bilgilere göre, yönetim kurulunda Büyükşehir Belediyesi´ni temsilen iki genel sekreter yardımcısı, Ünsal Kıraç ve Zafer Aynalı yeralacak. İşadamları Mehmet Özyapar, Hüseyin Üneş, Kadir Ovat, İbrahim Bulut, Ömer Düzgün, Gökhan Yılmaz, Ömer Madırlı, Serdar Kömeç, MNG Holding AVM CEO´su Aydoğan Süer, Suat Gülüçay, Kubilay Tuğolu, Ethem Tanrıver, Hayrettin Aydın, Yavuz Kocaman´ın da yeni yönetimde yeralması bekleniyor. 


  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false