G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

İBRAHİM ZİYREK´İN VATAN HAİNİ FETÖCÜLERLE SEVİŞTİĞİ FOTOĞRAF

İBRAHİM ZİYREK´İN VATAN HAİNİ FETÖCÜLERLE SEVİŞTİĞİ FOTOĞRAF

İBRAHİM ZİYREK´İN VATAN HAİNİ FETÖCÜLERLE SEVİŞTİĞİ FOTOĞRAF

 

 

Geçtiğimiz günlerde Ankara´da ERDEF tarafından düzenlenen Erzurum Günleri programı kapsamında bir araya gelen Erzurumlu Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, İşadamlarımız ve Basın Mensupları akşam yemeğinde buluştu.

Erzurum´dan Ankara´ya giden Basın mensuplarıyla bir araya gelen, Milletvekillerimiz, Bazı İlçe Belediye Başkanlarımız, Ankara´daki Dernek ve Federasyon başkanları ve işadamları şehrimizin sorunlarını karşılıklı olarak dile getirdi. Özellikle Milletvekillerimizle Basın Mensupları arasında karşılıklı soru cevap şeklinde geçen yemekte Konuşmak için Mikrofonu eline alan Oltu Belediye Başkanı Sayın İbrahim Ziyrek; Nezih ve şehrimiz adına önemli bu buluşmayı baltalayan ve Erzurum Basın Mensuplarını yerden yere vuran konuşmasıyla tepkileri üzerine topladı.

İbrahim Ziyrek konuşmasında; "Erzurum´daki Basın Mensuplarının tamamını Vatan Haini Can Dündar´la aynı zihniyete sahip kişiler" olduklarını söyleyince Basın Mensupları salonu terketti.

Şimdi Takdiri Siz Değerli Okurlarımıza Bırakıyoruz.

Bugüne kadar Erzurum´da hiç bir Basın mensubu Vatan Haini olarak ilan edilen bir örgüt üyesi olmaktan ve hiç bir Terör örgütü mensubuyla birlikte ortak hareket etmekten tutuklanmamıştır. Gerek 17-25 Aralık Sonrası Gerekse 15 Temmuz sonrası Erzurum´da mesleğini icra eden hiç bir Basın Mensubu hakkında işlem yapılmamıştır. Gözaltına dahi alınmamıştır. Ama aşağıda yayınlayacağımız Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek´in makamında çekilmiş fotoğraf karesinde bulunan kişilerin bir çoğu Vatan Haini FETÖ terör örgütü üyesi olmaktan tutuklu olduklarını görüyoruz. 

İŞTE O FOTOĞRAF:

/resimler/2017-3/8/0131525873626.jpg

 

O gün orada Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek´in bu konuşmayı neden yaptığını, Erzurum´daki Basın Mensuplarının Neden Vatan Haini Can Dündar´la aynı zihniyete sahip olduklarını söyleme gereği duyduğuna anlam verememiştik.

Vatan Haini FETÖ terör örgütü mensuplarıyla Belediyedeki Makam Odasında Fotoğraf çekilmekten kaçınmayan Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek´in o gün o kelimeleri sarf ederken kimlerden güç aldığını şimdi daha iyi anlıyoruz. 



  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı