G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

HEDEFİMİZ BEDBAHTLAR DEĞİL ŞAMPİYONLUKTUR

HEDEFİMİZ BEDBAHTLAR DEĞİL ŞAMPİYONLUKTUR

HEDEFİMİZ BEDBAHTLAR DEĞİL ŞAMPİYONLUKTUR

 

 

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanda karşılaştığı Zonguldak Kömürspor´a 90+2´de gelen talihsiz golle 2-1 mağlup oldu.

Mağlubiyetin reçetesini birilerine kesmek yerine önümüzdeki maçlara adapte olmamız gerektiğini vurgulayan B.B. Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan, zorlu Zonguldak deplasmanına galibiyet hedefiyle gitmiştik. Karşılaşmanın büyük bölümünde rakibimizden üstün oynadık. Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirsek galip gelebilirdik. İlk yarıyı 1-0 yenik bitirmemize rağmen ikinci yarıya çok iyi başladık. 60. dakikada İbrahim Demirer´in Kırmızı Kartla oyundan çıkarılmasıyla takımımız daha hırslı ve daha azimli galibiyete ulaşmanın yolunu ararken, 10 kişi kalan takımımız,72. Dakikada Sezonun ilk yarısında Hocası tarafından kadro dışı bırakılan, takımdan ihracı istenilen, Fakat Ben ve yöneticilerimizin ısrarı ve gayreti üzerine takımda durmasını sağladığımız ve başarılı olacağına inandığımız isim olan, geçtiğimiz haftaki 2-1´lik Tekirdağspor Galibiyetindeki 2 golün sahibi Serdar Deniz´in golüyle beraberliği yakaladık. Ama talihsizlik bizi 90+2´de vurdu.

HEDEFİMİZ BEDBAHTLAR DEĞİL ŞAMPİYONLUKTUR

B.B. Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan, Zonguldak deplasmanına mutlak galibiyet için gittik. Ama Futbol 3 skorlu bir müsabakadır. İyi olan kazanır. Şampiyonluk yolunda bu 3 puana çok ihtiyacımız vardı. Ama olmadı. Tüm yönetim, Teknik heyet ve Futbolcularımız önümüzdeki maçlarda puan kaybetmemiz gerektiği bilinci içerisindeyiz. ?Bu sene Şampiyon Olacağız? Başka bir Alternatif arayanlara İnat, Yani bize Play-Off´u hedef gösterenler sezon sonunda Erzurumspor´un başarısını göstereceğiz. Bugün bile görüyoruz ki; Bizi istemeyenler, çekemeyenler, Takımımızın başarısızlığı üzerinden muhalefet yapmaya çalışanlar var. Biz onlara kulak asmıyoruz. Biz görevi devir alırken mutlaka dahili ve harici bedbahtların olacağını biliyorduk. Bizim şuan hedefimiz onlar değil. Tek Hedefimiz Şampiyonluktur.

TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR                                               

Erzurumlu Dadaşlarımız, Sporun bir kardeşlik, dostluk, birlik ve beraberlik olduğunu Zonguldak deplasmanında Tüm Türkiye´ye göstermişlerdir. Maç Öncesi Zonguldak Sokaklarını dolduran Erzurumsporlu taraftarlar, Zonguldak halkıyla birlikte el ele, kol kola Teröre lanet yürüyüşü yapmış ve Zonguldak´tan Tüm Türkiye´ye Birlik Beraberlik mesajı vermişlerdir.  Türkiye´nin her yerinden Zonguldak´a gelen Erzurumlu taraftarlarımız, Maç öncesi ve maç sırasında yaptıkları kardeşlik, dostluk, birlik ve beraberlik mesajlarıyla Büyük Türk Halkını bir kez daha Erzurumspor ve Erzurum´a hayran bırakmışlardır.

Skor olarak geriye düştüğümüz anlarda bile, ?Futbolda yenmek de yenilmek de olduğunun bilincinde olan bir taraftarımızın olmasından dolayı son derece mutluyum? diye konuşan Ali Demirhan, ´´Uzak yakın demeden hiçbir deplasmanımız da bizi yalnız bırakmayan, maruz kaldıkları tüm zorluk ve olumsuzluklara rağmen sergiledikleri centilmenlik, tavır ve davranışları ile örnek bir taraftar profili gösteren taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum´´ dedi.

?VALLAHİ OLACAK BİLLAHİ OLACAK?

Zorlu Zonguldak deplasmanından mağlup ayrılan Takımımız önümüzdeki maçlarda mutlak üç puan parolasıyla hazırlıklarına devam edecektir diye konuşan Ali Demirhan, Fikstürümüz çok iyi, Lider Kızılcabölükspor 23 maçla yani 1 maç fazlasıyla 2. Sıradaki Tire 1922 ile 42 aynı puana sahip, 3. Sıradaki Takımımız B.B. Erzurumspor 37 Puanla en fazla averaja sahip. Önümüzdeki hafta ligin son sıralarında yer alan Gölbaşısporla kendi sahamızda oynayacağımız maçtan mutlak galip ayrılan taraf olacağız. Akabinde takip eden hafta yine kendi sa.mızda Ligin 15. Sırasında ligde kalma mücadelesi veren Düzceyi ağırlayıp, Deplasmana Lider Kızılcabölük maçında İnşallah Şampiyonluk yolundaki en büyük rakibimizi yenip Şampiyonluk yolundaki en büyük engeli aşmış olacağız. Başkan Ali Demirhan sözlerine şöyle son verdi. ?Vallahi Olacak Billahi Olacak? Tüm Şehir olarak İnandık. Başaracağız. Bizi Desteklemeye Devam edin. Maçlara eksiksiz devam ediyoruz. Tek Eksiğimiz Moral ve Motivasyon. Tüm Şehir olarak İnanıp Destek verirsek Aşamayacağımız engel yok. Diye konuştu.  



  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli