G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

HAFTAYA BAKIŞ KARADAYI ÖZEL

HAFTAYA BAKIŞ KARADAYI ÖZEL

HAFTAYA BAKIŞ KARADAYI ÖZEL

2

 ?HERKES MUTLAKA SONUNA KADAR İZLEMELİ!? Şehrin Şifreleri Çözülüyor.

Aylardır Şehrimizin Birinci Gündem maddesi haline gelen Karadayı İnşaat ve New City Hakkında kamuoyunda çıkan dedikodulara Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Son Noktayı koydu.

Geçtiğimiz Hafta İçerisinde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen tarafından bir nevi Malumun İlamı niteliği taşıyan yazılı bir açıklama yapılmıştır. Bizde Haftaya Bakış Programında Bu Hafta Başkan Mehmet Sekmen?in yapmış olduğu FLAŞ yazılı açıklamayı en ince detayına kadar ele aldık.

Erzurum?u Temsil Noktasında Görev yapan Devletimizin ve Hükümetimizin sağduyulu yetkilileri başta olmak üzere; Başta İçişleri Bakanımız Sayın Efkan Ala, Erzurum Milletvekilleri, Erzurum Valisi Sayın Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Ahmet Çiçekli, Erzurum Emniyet Müdürü Sayın Kamil Karabörk, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen nezdinde Tüm Erzurumlu hemşehrilerimizin ve Karadayı Mağdurlarının Sonuna kadar izlemesi gereken Program Haftaya Bakış, Yine Gündeme Damgasını Vuruyor.

İŞTE O PROGRAM:

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 14 ° / 4.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 10.1 ° / 5.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 14.7 ° / 5.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu