G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

HAFTAYA BAKIŞ BUNLARI BİR YILDIR SÖYLÜYORDU

HAFTAYA BAKIŞ BUNLARI BİR YILDIR SÖYLÜYORDU

HAFTAYA BAKIŞ BUNLARI SÖYLÜYOR DİYE O GÜN BİZE KIZANLAR BAĞIRANLAR HATTA BİZİ DÜŞMAN BELLEYENLER MERAK EDİYORUZ! BU HABERİ OKUYUNCA BİZE BİR ÖZÜR BORCUNUZ OLDUĞUNUZU DÜŞÜNECEK YADA SÖYLEDİKLERİNİZDEN DOLAYI YÜZÜNÜZ HİÇ KIZARMAYACAK MI?

 

 

 

 

BU AHMET YILDIRIM TAM BİR KOPYACIYMIŞ. BUGÜN YAPTIĞI AÇIKLAMAYI BİZ BİR YILDIR ANLATIYORDUK. GÖRÜLÜYOR Kİ AHMET HOCA ÇOK İYİ BİR HAFTAYA BAKIŞ İZLEYİCİSİYMİŞ. KISACASI MALUMUN İLANINI YAPTI. BİZ BUNLARI ANLATIRKEN BİRİLERİ BİZİ YALANLAYIP BİRİLERİNİN YÜZLERİNİ YIKIYORLARDI. ÇOK ŞÜKÜR HAFTAYA BAKIŞ YİNE HAKLI ÇIKTI.

Erzurum´un Kanayan yaralarına KORKUSUZ, KARŞILIKSIZ ve PAZARLIKSIZ parmak basan Erzurum´un en çok takip edilen Haber/Yorum programı Haftaya Bakış´ın yapımcıları Cem Atmaca ve Ender Yüncü´nün yaklaşık Bir yıldır her hafta dile getirdikleri ve Erzurumspor´un başarısızlığındaki en büyük problem olarak bağırıp çağırdıkları konuları bugün Erzurumspor´dan istifa eden Ahmet Yıldırım dile getirdi. Biz Haftaya Bakış programında bunları söylerken birileri bizi düşman belliyordu. Birileri Erzurum düşmanı ilan ediyordu. Birileri bağırıp çağırıp hatta bize küfür ediyorlardı.

Şimdi Merak ediyoruz! Ahmet Yıldırım´ın bu çarpıcı iddialarını okuyunca o gün bize küfür edenler, bağıranlar, çağıranlar, bizi düşman belleyenler hatta bizi Erzurum düşmanı ilan edenler bizden o gün söyledikleri ve yaptıkları için bir özür dileyecekler mi? Ya da o gün arkamızdan konuştuklarından ötürü yüzleri kızarmayacak mı? 

İşte Haftaya Bakış Programının yapımcıları Cem Atmaca ve Ender Yüncü´yü bir kez daha haklı çıkarak Ahmet Yıldırım´ın o açıklaması

Pendik spor mağlubiyetinin hemen ardından istifası dillendirilen BB.Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım ve ekibi, yaptığı basın toplantısı ile istifasını açıkladı.

BB Erzurmspor yöneticilerinin de katıldığı basın toplantısında önce yönetim kurulu üyeleri söz aldı.

Yönetim kurulu üyeleri yaptığı açıklamalarda esasen Ahmet Yıldırım´ın istifasını üzüntü ile karşıladıklarını dile getirerek, bundan sonraki dönemde kendisine başarılar diledi.

Yöneticilerin yaptığı açıklamaların ardından basın mensupları ile baş başa kalan Ahmet Yıldırım, takım ve kulüp hakkında çok çarpıcı iddia ve açıklamalarda bulundu.

Hiçbir karşılık beklemeden ve tazminat şartı koymadan BB. Erzurumspor´a geldiğini bildiren Yıldırım, bu şartlarda geldiğimiz gibi dürüst ve efendi bir şekilde ayrılma kararı aldıklarını dile getirdi.

İşte Ahmet Yıldırım´ın bomba açıklamaları;

?Geçen yıl geldiğimizde liderin gerisinde olan bir takımı alarak sezon sonunda şampiyonluğa imza attık.

Bu sezon başından itibaren ise çok farklı şeyler ile karşılaştık. Ama yapılmaya çalışılan sıkıntılı olaylara karşı ekibimiz ve futbolcularımız ile birlikte dik durmaya çalıştık. Takımımızı hiçbir zaman bozdurmak istemedik. Ta ki devre arası gelene kadar.

Devre arası geldiğinde ise olayların rengi tamamen değişti. Antremanda giyilen bir çorap bile abartıldı. Soyunma odasında çekilen birliktelik klibi tepki aldı. Tesislerin yapımının gecikmesi problem haline getirildi.

´Takımın Şampiyonluk Havasını 4 Kişi Bozdu!´

Böyle bir samimi ve aile ortamı özellikle 4 kişi tarafından bozuldu. Zafer Aynalı, Murat Arslan, Tuncay Atasever ve takım doktoru kadromuza müdahale ederek takımımızı bozdu. Yönetim kurulu kararı ile oyuncular kadro dışı kaldı denildi. Hâlbuki yönetim kurulunun böyle bir kararı yoktu! Büyükşehir belediye Başkanımız Mehmet Sekmen´in yaptığı toplantıda bunu dile getirdiler.

Ben giderayak bir şeyleri bozmak istemiyorum. Ama bu takım çok iyi bir takım. Bu takımda çok iyi bir birlik ve beraberlik var. Bu takıma, bu şehre ve Erzurumspor´a ihanet eden 4 isimi size söylüyorum.

Biri Murat Arslan, biri Tuncay Atasever, biri Zafer Aynalı birisi de takım doktoru. Bu saydığım 4 isim nettir. Gerekirse bu isimlerle karşılıklı konuşabiliriz.

´Mağlubiyetimizi Kutladılar!´

Dün Mağlup olduk. Mağlubiyet ardından aldığımız istifa kararının hemen ardından bir kafede 4´ü bir araya gelip eğlenmişler. Bunun kamera kayıtları dahi mevcuttur. İsteyenler bunu izleyebilir!

Burada yaşayıp da, buralara ihanet eden insanları anlayamıyorum. Beni en çok üzen şey bu. Bunlara tahammülümüz yoktur. Tüm bu olanları başkana defalarca dile getirdim.

´Birliktelik ve aile ortamımızı da onlar bozdu!´

Geçen yıl şampiyon olmamıza rağmen ilk hedefleri Yunus Abi´yi yemekti. Bunu başardılar. Serkan Daş futbolu bilen ve desteleyen ve futboldan başka hiçbir dedikodu yapmayan değerli bir isimdi. Murat Aslan onu da yedi. Yine boş durmayıp Uğur Yürekseven ve futbolcuları yemeye çalıştı. Birçok oyuncumuzu göndererek bunu da başardı. Oluşturduğumuz bu aile ortamını bozmayı başardılar.

Tüm bunları yaptıktan sonra sıra bize geldi. Kocaeli birlik maçından sonra taşkınlık yapan ve taş atan taraftarların da Murat Aslan tarafından organize edildiği haberi bize geldi.

´Başkanın Yokluğundan İstifade Ettiler´

Bu şekilde ihanet içinde olan insanlar, başkanımızın rahatsızlığından ve yokluğundan faydalanarak bunları yapmaya çaba göstermişlerdir.

Bu takım için kendi ailesinden ve işlerinden fedakarlık gösteren bir insan olan Ali Demirhan´ın arkasından olmadık işler çevirmişlerdir.

Bütün sebep Ali Başkanı aşağı indirmektir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen ile yaptığımız tüm görüşmelerde Ali Başkan´a sahip çıktığını gördük. Atılan tüm iftiralara rağmen Ali başkanımıza hep destek oldu.

Ben burada söylediklerimle ne takıma ve ne de birilerine laf söylemek istemiyorum.

Bu takım ve taraftarı bazıları hariç çok kaliteli. Takımlarına sahip çıksınlar. Başka Erzurumspor yok!

´Yapılanlara engel olamadım!´ 

Ligin bitime 5 hafta kala bırakmamızın doğru olmadığını biliyorum. Ancak bu kadar olan bitenden sonra bırakmamız gerekiyordu.

Bunun ardında çok farklı şeyler var.

Geçtiğimiz yılın şampiyonluk primi 2017´nin 11. Ayına senet olarak verildi. Ve dünkü maçtan sonra ise Zafer Aynalı tarafından telefonla aranarak bu senetler geri istendi. Burada para önemli değil. Önemli olan bu davranış şekli. Hak edilmiş bir prim ödemesi için böyle bir davranış içerisine girilmesine bir anlam veremiyoruz.

Biz tüm bunlara rağmen takımımızı ligin ilk yarısına liderlikle girdi. Verilen primlerde Ali Başkanı küçük düşürmek için söyledikleri takım içerisindeki havayı olumsuz yönde etkiledi. Tüm bunlara rağmen şampiyon olmayı ve bu ihanet içerisinde bulunanların emellerine ulaşmalarını engel olmayı istiyorduk. Ama maalesef olmadı.

Ben bu dört kişi hariç tüm camiaya hakkımı helal ediyorum. Bundan sonra Erzurumspor´a başarılar diliyorum. Tek isteğim bu hain düşünce içerisinde olanların yönetimden uzaklaştırılmasıdır.´

28 Maç Başı ve Hatta Bazı Peşinatlar Ödenmedi

Konuşmasının ardından sorulan sorulara cevap veren Ahmet Yıldırım, kulüp ödemeleri ile ilgili sıkıntıları da dile getirdi. Özellikle 28 maçın hala daha maç başı alacaklarının olduğunu dile getiren Yıldırım, ?Daha peşinatlarını alamayan futbolcularımız var. Benim 4, ekibimin 2 maaş alacağım var içerde. Benim içeride 4 maaş alacağım olmasına rağmen hala daha elimden geleni yapıyor isem bu açıklamamın para ile bir alakası olmadığı anlamına da gelir. Bu çocuklar parasız, huzursuz ve sıkıntılı. Biz bu şampiyonluk havasını kaybettik. Havayı kaybettiren de işte bu 4 insan. Ben bunları hem Ali başkan ve hem de Mehmet Sekmen´in gerçekleri bilmesi için ve zarar görmemeleri için söylüyorum.´ dedi.

O Futbolcular 4 kişi Gönderdi!

Dönem arasında alınan futbolcular ile ilgili de açıklama yapan Yıldırım, özellikle gönderilen futbolcuların isteği dışında Zafer Aynalı, Murat Aslan, Tuncay Atasever ve kulüp doktorunun isteği ve baskısı ile yapıldığının da altını çizdi.

Para, Alkol, Kadın ve ?

En büyük yanlışının gönderilen futbolcuların gönderilmelerine engel olamadığını da söyleyen Yıldırım, ?Fahri´dir, Engin´dir, Serhat´tır, Ertan´dır  bunların gidişine engel olamadım. Engin içiyor muş! Engin´in tesis içerinde alkol kullanmasına müsaade etmedim. Ama dışarda Engin´in alkol masasını Murat Aslan ile paylaştığını biliyoruz. Engin gidiyor ise diğerleri neden kalıyor? Ben onları göndermedim. Eğer delikanlılarsa ve bu kulübe zarar vermek istemiyorlarsa bunları söylerler. Ama tutturmuşlar anam avradım ben yapmadım! Bir insan sülalesini böyle atar mı ortaya?

Ben devre arasında gidebileceğimi defalarca söyledim. Ama onların asıl amacı Ali Başkan´ı uzaklaştırmak. Burada oynanan oyun tamamen Ali Başkan üzerinedir.

Deplasmanda yaşanan fazla fatura sıkıntıları da Ali başkana dile getirdim. Ama her seferinde bunu idare ettik.´ dedi.

Ali Demirhan´a ve Mehmet Sekmen´e sahip çıkan Yıldırım, özellikle Sayın Sekmen´e sorduğu sorular karşısında aldığı cevapların, Sayın Sekmen´e doğru bilgilerin verilmediğini gösterdiğini de dile getirdi.

Gelen yeni oyuncuların performansı hakkında sorulan sorulara da cevap veren Yıldırım, ?Tüm oyuncularım aslında elinden geleni yaptı. Burada bulunmadığımız zamanda kulüpte rakı masası kurduranlarda suç.  Kamp odalarında af edersiniz birilerini getirenlerde suç. Takımın kamp yaptığı yere birilerini getirip bir de futbolcularımı buna teşvik etmeye çalışanlarda suç! Oyuncu maça mı yoksa başka teklif edilen şeylere mi konsantre olacak?´ dedi.

gazetedogu.com



  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false