G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Gülen´e en yakım isim konuştu: Talimatı Gülen verdi

Gülen´e en yakım isim konuştu: Talimatı Gülen verdi

Bir dönem Fethullah Gülen´e en yakın isimlerden olan Hayati Küçük yaptığı açıklamada, darbe emrini bizzat Gülen´in verdiğini belirtti.

 

 

Türkiye 15 Temmuz Cuma gecesi TRT ekranlarında yayınlanan bir darbe anonsu ile sarsıldı. Fetullahçı Terör Örgütü ve Teröristbaşı Fetullah Gülen tarafından organize edilen bu darbe girişimi püskürtüldü. Cuma gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından bir dönem teröristbaşı Fetullah Gülen´e en yakın isimlerden olan Hayati Küçük, darbe emrini bizzat Gülen´in verdiğini açıkladı.

İşte Hayati Kücük´ün yaptığı o açıklamalar:

FETÖ´ye yakın bazı medya kuruluşlarında görüyorum. "Bu darbeyi biz yapmadık Kemalistler yaptı" diyorlarmış. Bu haberleri yapanlar da bal gibi biliyorlar. Bu çok açık bir Fetullah Gülen darbesidir. Fetullah Gülen 40 yıldır bu günler için TSK´da örgütleniyordu. Ama başarılı olamadı. Arada tek tük Kemalist-ulusalcı isimler olabilir. FETÖ´nün Can Dündar, Ahmet Altan, Nazlı Ilıcak gibi isimleri kullandığı gibi. Ama bu cuntanın beyninin Fetullahçılar olduğu gerçeğini değiştirmez.

ORG. AKIN ÖZTÜRK TSK İÇİNDE GÜLEN´E EN YAKIN İSİMDİ

Hava Kuvvetleri eski komutanı Orgeneral Akın Öztürk ile damadı Yarbay Hakan Karakuş dikkat çekmek istiyorum. Orgeneral Akın Öztürk ordu içerisinde Gülen´e en yakın olan isimlerin başında gelir. Bununla bağlantılı olan Fetullahçı sivil insanlar var. Bu general ile iletişimi Trabzonlu bir tarih öğretmeni sağladığı biliniyor. Bu ismin asıl misyonu TSK içerisinde Fetullahçı kadrolaşmayı korumak, kollamak ve büyütmek.

40 YILDIR BU GÜNLER İÇİN TSK´DA ÖRGÜTLENDİLER

Ben öğrenim yıllarımda Kuleli Askeri Lisesi´nden iki öğrenci ile bizzat ilgileniyordum. Süreç böyle başlar. Bu çocuklar okullarından mezun olup bir yerlere geldiğinde bizzat Fetullah Gülen ile görüşmeye başlarlar. Kuleli Askeri Lisesi´nde yurtdışından gelip okuyan öğrenciler de Gülen örgütü tarafından sahiplenildi ve yetiştirildi. 40 yıldır bu örgütlenme böyle devam ediyor. Herşey bugünler için planlandı ama başarısız oldular. Dolayısıyla sadece Türkiye ordusunda Fetullahçı subaylar yok. Başka ülkelerde de değişik rütbelerde Gülen´e yakın subaylar mevcut. Mesela ABD ve Kanada ordusunda Müslümanların imamı Fetullah Gülen´in mollasıdır. Azarbeycan´da Fetullahçı bir asker Genelkurmay Başkanlığına kadar yükseldi.

FETÖ´CÜ ASKERİ ATEŞELERE DİKKAT!

Akın Öztürk´ün ABD seyahatini de mercek altına almak gerekir. ABD´de Gülen´e yakın bir askeri ateşeler ile teması oldu. Yakın zamanda gerçekleşen o seyahatin araştırılması gerekir. Genelkurmay´ın Fetullahçı kadrolaşmayı ortaya çıkarırken yurtdışında görev yapmış ve yapmaya devam eden askeri ateşeleri mutlaka incelemeye alması gerekir. Ben yurdışı görevlerim sırasında bu askeri ateşelerin birçoğu ile tanıştım.

ERDOĞAN FETÖ´NÜN OYUNUNU BOZMASAYDI DARBESİZ ELE GEÇİRECEKLERDİ

Yüzden 12-15 arasında bir Fetullahçı yapılanması var ordu içerisinde. 40 yıldır bu yapı bu günler için hazırlanıyordu. Erdoğan iktidarda olmasaydı darbe yapmayacaklar ve adım adım ülkeyi ele geçireceklerdi. Ancak Erdoğan bu oyunu bozdu. Darbe yapmaktan başka çare kalmadı.

YARGITAY´DA OKUNAN BİLDİRİ DARBENİN İLK İŞARETİYDİ

Yargıtay´ın önünde bildiri okuyan Fetullahçı Yüksek yargı üyeleri olağanüstü bir durumdu. Aslında o günden belliydi. Cumhurbaşkanı´na meydan okuyan o tavır darbenin de habercisiydi.

DARBE GECE 4´TE YAPILACAKTI

Benim aldığım duyumlara göre ki bu duyumları yetkili kişilerle de paylaştım bu darbe sabah 4´te yapılacaktı. Ancak darbe deşifre olunca akşam saatlerinde düğmeye basıldı. Hedef Erdoğan´ı öldürmekti. Fetullah Gülen kendisine en büyük engel olarak Erdoğan´ı görüyordu. Ama Allah´ın bir hikmeti olarak darbeciler Marmaris´teki otele geldiklerinde Erdoğan oteli terketmişti.

GÜLEN 14 TEMMUZ´DA EMİR VERDİ

15 Temmuz darbe akşamından bir gün önce Fetullah Gülen emir veriyor. Bu emir bölge imamlarına iletiliyor. O gece evden çıkılırsa "hakkımı helal etmem" diyor. Darbe başarılı olur da heyecanla dışarı çıkar bir çılgınlık yapılır darbecilere erken bir destek verilir diye korkuyordu.

GÜLEN´İN RUH HALİ BİTMİŞ DURUMDA!

Paranoyak olmuştur. Bütün dengesizliği yapabilir. Cumhurbaşkanı´mız tedbiri almalıdır. Allah´ın seçkin kulları olduğunu düşünüyor. Her türlü fetvayı verebilir.

Ruh hali bitmiş durumdadır. Şu an saldırgan ve herşeyi yapabilir. Buna tapan insanlar da herşeyi yapabilir. Ahiretlerini kaybedeceklerini düşünüyorlar. Bu yüzden herşeyi yapabilirler. Ağırlaştırılmış müebbet bile yatabilirler bir yalan uğruna.

BAŞARILI OLSALARDI

Başarılı olsaydı Türkiye´nin toprak bütünlüğünden tutun birçok konuda Gülen´in ipini elinde bulunduran güçler tarafından yönetilirdi. Gülen örgütü ülkeyi ele geçirirdi ama ülkede kaos olurdu.

DARBENİN BÜTÜN EMİRLERİNİ GÜLEN VERMİŞTİR

Hoca kanıtsız bir hayat yaşıyor. Eli hiçbir şeye bulaşmaz. Ama bir dizi film senaryosu bile ona sorulur. Gazetenin manşeti bile ondan sorulur. Ben bir soru için bile ABD´ye gidiyordum. Bu darbeyi yapan Fetullah Gülen´dir. Erdoğan´ı öldürme emrini, meclisin yıkılma emrini Gülen vermiştir. Fetullahçı yapılanmanın yurdışı ayağı bozulmadan bu tehlike devam eder.

FETÖ MEDYASININ HEDEFİ ULUSLARARASI KAMUOYU

O manşetleri atarak Türkiye kamuoyunu ikna edemeyeceklerini biliyorlar. Asıl hedefleri uluslararası kamuoyu. Artık ihanet ettikleri Türkiye´de yaşama şansları bulunmuyor. Darbeci imajı ile dünyanın başka ülkelerinde yaşama şansları yok. Darbeci değiliz imajı yaratmaya çalışıyorlar. Türkiye´nin bunların gerçek yüzlerini uluslararası kamuoyuna anlatması lazım. Dünyanın her dilinde 5 dakikalık tanıtım videoları hazırlayarak internette paylaşılması gerekiyor. Devlet Denetleme Kurulu´na bu FETÖ yapılanmasının yurtdışı ayağının nasıl bitireleceğini anlattım. Yurtdışında bitirilmezse çılgınlıklara, intihar saldırılarına devam ederler. FETÖ´nün darbeci bir terör örgütü olduğunu iyi anlatmak lazım.

GÜLEN´İN İPİNİ ABD´NİN ÇEKMESİ LAZIM

Gülen öldüğü zaman devam ettirme kararını ABD verecek. Öcalan yakalanınca PKK bitecek denilmişti ama ABD buna izin vermedi. Hillary Clinton´a çok emek verdiler. 12 yıldır Clinton üzerinde çalışıyorlar. Gülen´ın sınırdışı edilmesi bile çok şeyi değiştirecek.

AKŞENER MHP´Yİ ELE GEÇİRSEYDİ DARBENİN SÖZCÜSÜ OLACAKTI

Sadece Türkiye´de değil dünyada karizma çizildi. Ama Gülen´in B planı yine var. Mesela MHP´yi niye ele geçirmek istediler. Çünkü Meral Akşener 15 Temmuz darbesinin sözcülüğünü yapacaktı. Ama Bahçeli darbe karşıtı ilk açıklamayı yaparak demokrasinin yanında yeraldı.



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli