G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Fuat Kulaçoğlu ve Fevzi Polat Yeniden Aday Adayı Oldular

Fuat Kulaçoğlu ve Fevzi Polat Yeniden Aday Adayı Oldular

ERGİAD Kurucu Üyeleri Fuat Kulaçoğlu ve Fevzi Polat AK Parti´den Aday Adayı Oldular

 

ERZURUM ANADOLU HABER: 1 Kasım´da yapılacak olan Erken Seçimlerde AK Parti´den Milletvekili olmak için başvurular sona erdi.

Önceki gün SKM Binasında Basınla bir araya gelen AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt başvuruların sona erdiğini ve başvuru yapan isimleri Basın mensuplarıyla paylaştı.

Yapılan Basın toplantısında seçim stratejilerini anlatan İl Başkanı Yeşilyurt´a Milletvekilliği İçin Aday Adaylığı için başvuran kişiler arasında Paralel Yapının AK Parti´ye sızma olasılığı soruldu. İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Hakkari´nin Şemdinli İlçesinde önceki gün askeri birliğe saldırıda şehit düşen Piyade Er Batıkan Avcı´nın cenaze törenine katılmak için Narman İlçesine gittiğini, döner dönmez ayağının tozuyl basın toplantısına katıldığını ifade ederek, başvuruların henüz tamamlanmadığını fakat şuan itibariyle başvuru yapan Aday Adaylarının son listesinde yer alan 53 Aday Adayının isim listesinin eline yeni ulaştığını bildirdi. Bu Listede Partimize Milletvekilliği için başvuru yapan arkadaşlarımızın arasında şöyle göz gezdirdiğimde pek öne çıkan ismin olmadığını görüyorum dedi.

O ZAMAN BU İSİMLERE DİKKAT!...

SKM Binasında yapılan Basın toplantısında Basın Mensuplarına sunulan Listelere dikkatlice bakıldığında 23. Sırada yer alan FEVZİ POLAT ve 24. Sırada yer alan FUAT KULAÇOĞLU İsimlerini görüyoruz.

7 Haziran seçimleri öncesinde de bu isimlerin Cemaatin çatı kuruluşu olarak bilinen TUSKON´a bağlı ERGİAD´ın kurucuları ve üst düzey yetkilileri hatta Başkan Vekilleri olduğunu söylemiş ve kendilerinden kamuoyunu aydınlatacak cevap vermelerini istemiştik. Her hangi bir açıklama yapma gereği duymayan bu isimlerin bugün yeniden karşımızda olmaları ve AK Parti sıralarında yer almak için büyük çaba ve gayret içerisinde olmalarının hayretini yaşıyoruz.  

İşte Fuat Kullaçoğlu´nun Türkiye Boks Federasyonu resmi web sitesinde yer alan geçmişi; 1961 Erzurum doğumlu ilk ve orta öğretimimi TED Kolejinde,lise öğrenimimi Erzurum lisesinde,Yüksek Öğrenimimi A.Ü.Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliğine 1980 yılında kayıt oldum.2004 Haziran ayında mezun oldum.Koç Holding´e bağlı çeşitli şirketlerin distribitörlüğünü yapmaktayım.1995-1999 yıllarında seçimle Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası meclis Başkan Yardımcılığı görevine getirildim.Daha sonra 2000-2005 Mart ayındaki seçimlere kadar Ticaret Odası Meclis üyeliğine ve TOBB Genel Kurul Delegeliği görevine getirildim.1992-1996 yıllarında ERGİAD Erzurum Genç İş Adamları Derneği kurucu üyeliği ve Yönetim kurulu üyesi 1996-2000 ERGİAD Yönetim Kurulu başkan yardımcılığına seçildim.Evli ve 2 çocuk babasıyım.

LİNKhttp://www.turkboks.gov.tr/fuat-kulacoglu.aspx

İşte Fevzi Polat´ın ERGİAD Başkan Yardımcılığı görevine seçildiği haberini duyuran Zaman Gazetesindeki o Haber: Erzurum'un önde gelen sivil toplum örgütlerinden olan Erzurum Genç İşadamları Derneği (ERGİAD) yaptığı olağan genel kurulda yeni yönetim kurulunu belirledi.

ERGİAD olağan genel kurulunu gerçekleştirerek yeni yönetimini seçti.

ERGİAD toplantı salonunda yapılan kongreye delegelerin büyük çoğunluğu katıldı. Tek liste halinde gidilerek belirlenen yönetim kuruluna şu isimler seçildi: Şakir Çoban, Fevzi Polat, Nurullah Güngör, Ahmet Altan, Osman Dolar, Ahmet Çalık, B. Murat Sümbüllü, Mevlüt Aras, Enis Öznük, Eşref Günaşdı, Mustafa Gülkar, Ahmet Çakırgöz, Mete İnik, Uğur Oral, Burhanettin Çetin. Kongrede delegelere hitaben bir konuşma yapan ERGİAD Başkanı Şakir Çoban, ERGİAD'ın ekonomik bir dernek olmasına karşın şehrin bütün sorunlarına duyarlı şekilde çalıştığını belirterek, yeni dönemde de ERGİAD'ın hazırlayacağı raporlarla şehrin bütün sorunlarına karşı duyarlılığını sürdüreceğini vurguladı. Geçmiş dönemde kurulan iftar çadırlarını bu yıl da devam ettirmeyi amaçladıklarına dikkat çeken Çoban, ihtiyaç sahibi ailelere yapılan yardımların da sürdürüleceğini bildirdi.

Öte yandan kongre sonunda yönetim kurulunun kendi arasında yaptığı görev bölümünde Şakir Çoban yeniden başkanlığa getirildi. Başkan yardımcılıklarını Fevzi Polat ve Nurullah Güngör'ün yapacağı ERGİAD yönetiminde Ahmet Altan Genel Sekreter, Osman Dolar ise muhasip olarak görev yapacak.

HABERİN LİNKİ: http://www.zaman.com.tr/sehir_ergiad-yeni-yonetimi-goreve-basladi_47830.html

Şimdi AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt başta olmak üzere tüm yönetimini göreve davet ediyoruz. Bu İki İsim Cemaatin Çatı kuruluşu olarak bilinen ERGİAD´da üst düzey yetkili ve kurucu olarak bilinirken Listelerde yer alma şansları ne olacak?



  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false