G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Fenerbahçe Maçı İçin Kopya Çekecek

Fenerbahçe Maçı İçin  Kopya Çekecek

Fenerbahçe Maçı İçin Kopya Çekecek

Fe­ner­bah­çe'nin bu­gün Kay­se­ri ile sa­ha­sın­da ya­pa­ca­ğı maç ön­ce­sin­de şu an­da Kay­se­ri ta­kı­mı­nın for­ma­sı­nı gi­yen Sa­rı-Laci­vert­li ta­kı­mın es­ki gol­cü­sü Mert Nob­re önem­li açık­la­ma­lar­da bu­lun­du. Fe­ner­bah­çe'nin çok iyi bir se­zon ge­çir­di­ği­ni be­lir­ten Nob­re, Ka­ra­büks­por'a ye­nil­di­ler, ama bu mağ­lu­bi­yet kim­se­yi al­dat­ma­sın. Ama o maç da bi­ze önem­li ve­ri­ler sağ­la­dı. Şük­rü Sa­ra­coğ­lu Sta­dı'nda oy­na­mak, Fe­ner­bah­çe'ye kar­şı pu­an al­mak ger­çek­ten zor. Ama sa­de­ce bi­zim için de­ğil, Fe­ner­bah­çe için de zor bir maç ola­cak. Biz de çok önem­li oyun­cu­lar­dan ku­ru­lu güç­lü bir eki­biz. Haf­ta bo­yun­ca iyi ça­lış­tık, çok id­di­alı­yız” de­di.

Özel duy­gu­lar his­setti­ri­yor”

Tür­ki­ye ma­ce­ra­sı 2004-2006 yıl­la­rı ara­sın­da Fe­ner­bah­çe'yle baş­la­yan Bre­zil­ya­lı oyun­cu, ar­dın­dan Be­şik­taş for­ma­sı giy­di. Bu se­zon ba­şın­da ise Mer­sin İd­man Yur­du'ndan Kay­se­ris­por'a trans­fer ol­du ve bu ak­şam es­ki ta­kı­mı­na kar­şı mü­ca­de­le ede­cek. Nob­re, Fe­ner­bah­çe'ye kar­şı Şük­rü Sa­ra­coğ­lu'nda oy­na­ma­nın ken­di­si­ne çok özel duy­gu­lar his­set­tir­di­ği­ni be­lir­te­rek, Çok mut­lu olu­yo­rum. Ora­da oy­na­mak be­nim için çok özel ve an­lam­lı. At­mos­fer mü­kem­mel. Fe­ner­bah­çe'de şam­pi­yon­luk ya­şa­dım. Unu­tul­maz anı­la­rım var” di­ye ko­nuş­tu.  

Tel­les mü­kem­mel bir oyun­cu”

Ga­la­ta­sa­ray'ın trans­fer gün­de­min­de olan yurt­ta­şları, Gre­mi­o ta­kı­mı­nın oyun­cu­la­rı Rho­dol­fo ve Alex Tel­les'i çok iyi fut­bol­cu­lar ola­rak ta­nım­la­yan Nob­re, Tel­les ger­çek­ten mü­kem­mel bir oyun­cu. Bre­zil­ya Li­gi'nin en iyi sol be­ki se­çil­di. En iyi 11'de yer al­dı. Sü­per bir oyun­cu. Ben çok be­ğe­ni­yo­rum. Ga­la­ta­sa­ray, onu trans­fer eder­se bü­yük iş ya­par. Rho­dol­fo çok faz­la oy­na­ma­dı ama iyi bir sto­per. Den­ge­li ve çok mü­ca­de­le­ci. Ben­ce ge­lir­ler­se iki­si de Tür­ki­ye'de çok ba­şa­rı­lı olur­lar” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 14.4 ° / 2.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.2 ° / 3.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 15.4 ° / 1.6 ° Güneşli