G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Erzurumspor´dan flaş açıklama

Erzurumspor´dan flaş açıklama

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulubü Başkanlığı Sosyal medyada çıkan haberler üzerine yazılı bir basın açıklaması yaptı.

 

 

 

Büyükşehir Belediye  Erzurumspor Kulubü Başkanlığı Sosyal medyada çıkan haberler üzerine yazılı bir basın açıklaması yaptı.


Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;

?Kartal Sporun orta saha oyuncusu Uğur Utlu ile yöneticilerimiz Süha Dengizek ve Murat Aygün´nün  girişimleri  sonucu tüm maddi konularda anlaşılmış ve futbolcu ile 1,5 yıllık ön protokol imzalanmış iken Kartal Spor ve futbolcu arasında yaşanılan bazı pürüzler nedeniyle bu transfer yapılamamıştır.

Taktir edilmelidir ki; Tüm yapılan transferlerde maddi konuların dışında farklı sorunlarda çıkabilmektedir. Transferin yapılamama nedeni  Kartal Spor kaynaklıdır.

Teknik heyetimizin isteği doğrultusunda transfer döneminde tüm transferler yapılmıştır, alınan sonuçlarda bunun bir göstergesidir.

Transferler yapılırken kulübümüzün menfaatleri hep ön planda tutulmuştur.

Futbolcularımızdan Oltan Karakullukçu kendi isteği üzerine başka kulübe gitmiştir.

Taktir edilmelidir ki; Kendi isteğiyle ayrılmak isteyen futbolcuyu kulübümüzde tutulamaz. Forvet  hattında oluşan boşluktan dolayı teknik heyetimizin isteği doğrultusunda Ertan Koç transferi yapılmıştır.

2. Lig tecrübesi olan bu futbolcumuzun uyum sürecini atlattıktan sonra daha faydalı olacağı konusunda inancımız tamdır.

Futbolcu transferinde  karakterli, düzgün, kaliteli ve ekonomik anlamda dengeleri sarsmayacak  transfer politikası izlenmiştir.

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediğimiz şu günlerde Erzurum şehrini ve kulübünü seven  her kesimin  motivasyon bozucu açıklamalarda daha hassas davranmalarını beklemekteyiz.

Her zaman yanımızda olan büyük  şanlı taraftarımıza sonsuz teşekkürlerimiz  ve şükranlarımızı  arz ederiz?



Anahtar Kelimeler: Erzurumspor flaş açıklama
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli