G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ERZURUM VALİLİĞİ´NE ATANAN VALİ OKAY MEMİŞ GÖREVİNE BAŞLADI

ERZURUM VALİLİĞİ´NE ATANAN VALİ OKAY MEMİŞ GÖREVİNE BAŞLADI

Resmi Gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Valiler kararnamesi ile Erzurum Valiliği´ne atanan Vali Okay Memiş, bugün düzenlenen karşılama töreninin ardından görevine başladı.

 

Vali Seyfettin Azizoğlu´nun mülkiye başmüfettişliğine atanması ile boşalan Erzurum Valiliği görevine atanan Vali Okay Memiş, valilik binası bahçesinde çiçeklerle karşılandı.

Kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaşan Vali Okay Memiş, tören mangasını selamladıktan sonra makama geçti. Vali Okay Memiş, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Erzurum´un Türkiye´nin en önemli illerinden biri olduğunu bu sebepten ötürü çok çalışmaları gerektiğini vurguladı.

Vali Okay Memiş, şöyle konuştu:

?Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Cumhuriyetin temlerinin atıldığı kadim şehir Erzurum Valiliğine atandım. Bizim Erzurum iline atanmamızı sağlayan ve bizi bu göreve layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu´ya şükranlarımı sunuyorum. Erzurum kadim bir il, doğunun hatta Türkiye´nin en önemli illeri arasında geliyor. Ben 2.5 yıldır Gümüşhane Valiliğini yürüttüm. Bu coğrafyayı tanıdığımı düşünüyorum, bundan sonra bütün enerjimizle Erzurum için kolları sıvayıp, çalışacağız.?  dedi.



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli