G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ERZURUM SUSUYOR!

ERZURUM SUSUYOR!

Atatürk Üniversitesinde etkin olan FETÖ´cülerin nerede oldukları merak ediliyor.

 

 

Atatürk Üniversitesinde etkin olan FETÖ´cülerin nerede oldukları merak ediliyor.
 
FETÖ´cüler ile omuz omuza şehirde paneller düzenleyen isimlerin neden sessiz kaldıkları bilinmiyor. 
 
Atatürk Üniversitesi bünyesinde yaklaşık 250 tane etkin, 250´nin üzerinde de etkin olmayan fakat çocuklarını FETÖ Terör örgütünün okullarında okutan, yardım ve himmet veren ve çeşitli yollarla destekleyen 500´ün üzerinde Akademisyen olduğu konuşuluyor.
 
Yine  Atatürk Üniversitesinde 250 etkin FETÖ mensubundan 130´unun blok halde oy kullanıp bir adayı destekledikleri iddia ediliyor.
 

Türkiye Cumhuriyeti´ni işgal ettirmek için dış güçlerin desteği ile kalkışma gerçekleştiren FETÖ ihanet şebekesine karşı ülkenin tamamında etkin mücadele verilirken, Erzurum´da bu mücadelenin tam anlamıyla verilmediği gözlemleniyor. 

Bir zamanlar Atatürk Üniversitesinde etkin olan ve adeta Üniversiteyi yöneten FETÖ mensuplarının, üniversiteyi yönetmekle de kalmayıp, şehirdeki pek çok Panel ve Konferansta da erktin oldukları belirtiliyor.

Rektörlük seçim sürecinde oy hesabı uğruna hiçbir rektör adayının Paralel ihanetçiler aleyhine sert bir açıklamada bulunmadıkları hayret ve ibretle izlenirken, bunun altında yatan ana maksadın oy avcılığı olduğu iddia ediliyor.

Yaklaşık 250 civarında etkin FETÖ üyesinin oy kullandığı rektörlük seçimlerinde, bunlardan 130´unun bir rektör adayı ile anlaşarak blok halinde ona oy kullandıkları üniversite kaynaklarınca dile getiriliyor.

Son demde bir elin parmakları adedince birkaç kişinin üniversiteden atıldığı lakin bunun haricindeki ana kitlenin ise buharlaştırıldığı iddia ediliyor.

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğünce önceki gün açıklanan 77 rakamı ise halen daha şehirdeki 3-6 yaş arası Anaokulu çağındaki çocukların bile kahkahalar atarcasına gülmesine sebep olduğunu vurgulamadan geçemeyeceğiz. 

FETÖCÜLER BUHARLAŞTI MI? 

Daha önceki günlerde de belirttiğimiz üzere Atatürk Üniversitesi´nde Fetö terör örgütü yandaşlarının alt cemaatlere kamufle olduğunu şehirdeki kahvede, sokakta, mahalle arasında halk konuşurken Yetkililerin bu durumu görmemezlikten gelmeleri de şaşkınlık verirken vatandaşlar; Atatürk Üniversitesindeki FETÖCÜLER Buharlaştı mı? diye soruyorlar. 

Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın FETÖ ile etkin mücadele edilmesi talimatına rağmen, Erzurum´un ve Atatürk Üniversitesi´nin neden ağırdan aldığı ise bilinmiyor.

 



Anahtar Kelimeler: ERZURUM SUSUYOR
  • Salı 16.2 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.8 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı