G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Erdoğan´ı öldürecek ismi MİT´in başına getireceklerdi

Erdoğan´ı öldürecek ismi MİT´in başına getireceklerdi

Darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı öldürecek ekibin başındaki Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş, eylem gerçekleşmiş olsaydı Hakan Fidan´ın yerine MİT´in başına getirilecekti.

 

 

Alçakların işgal girişimi milletin destansı direnişi sayesinde geri püskürtüldü. Milleti öldürmeyi göze almış bu hain şebekenin hedefi ise Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı şehit edip, Türkiye Cumhuriyeti´ni işgal etmekti. Bu amaçlarını gerçekleştirmek için yeni ihanet girişimlerine karşı tüm Türkiye teyakkuzda olurken devletin zirvesi de ilgili birimleri ilk günden itibaren harekete geçirdi.

HEDEF ERDOĞAN´DI

İşgal girişiminin planlayıcısı bu hain çete, darbe girişimi başarılı olsaydı devletin hemen hemen bütün kurumlarına kendi adamlarını yerleştirecekti. Bu hain planın şifrelerine ulaşıldı. Millete kurşun sıkarak, Cumhurbaşkanına suikast düzenlemeyi bile göze alan, Türk milletinin meclisini, yine milletin külliyesini bombalayan bu kanlı çetenin asıl amacı Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş´i MİT Müsteşarı yapmaktı.

LİSTEDE KRİTİK İSİMLER VAR

Marmaris´te Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı öldürmek için kanlı çetenin komutanı olan Sönmezateş´in ?öldür´ emrini verdiği ortaya çıktı. İşgalci ihanet çetesinin, başarılı olmaları halinde getirecekleri kadro listesinde kritik isimler bulunuyor. Listede cuntanın, kritik bakanlıklara müsteşar olarak generalleri atadığı görülürken, büyük illerin valisini bile belirlediği, TSK´nın kritik komutasının ise darbe sonrasına bırakıldığı görüldü.



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli