G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

EFKAN ALA´YI KONUŞMAK KİMSENİN HADDİ DEĞİLDİR

HERKES İYİ DİNLESİN! EFKAN ALA´YA BAŞKOMUTAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN İÇİŞLERİ BAKANLIĞINDAN DAHA YÜKSEK BİR MEVKİ VE MAKAM TAYİN ETMİŞTİR BU SÖZLERİYLE

 

 

Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde Hemşerimiz, Ağabeyimiz Sayın Efkan Ala Hakkında öyle sözler söyledi ki, Cumhurbaşkanımızın bu sözleri Efkan Ala için İçişleri Bakanlığından daha yüksek bir mevki ve makam tayin etmektir.

Devlet Adamlığı noktasında bugüne kadar görev yapmış hiç bir Siyasetçi ve bürokrat hakkında bugüne kadar Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın "DAVA ARKADAŞIMIZ, YOL ARKADAŞIMIZ, YİĞİT ADAMDIR EFKAN ALA, EFKAN ALA HAKKINDA OLUMSUZ BİR SÖYLEMDE BULUNMAK NE BAŞBAKANIMIZ NEDE BENİM HADDİMİZE DEĞİLDİR" sözleri ilk kez ve sadece Efkan Ala´ya söylenmiştir.

Bazı Haddini bilmez ZİBİDİLER´in sağda, solda, önde, arkada yapmış oldukları hadsiz söylemlerine kapak olsun diye Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın bu sözlerini kendi ağzından bir kez daha o Zibidi ve Zübüklere hatırlatmak için yayınlıyoruz.

BUYURUN İZLEYİN!...



  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı