G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

DİLAVER YILMAZ İŞİNİ YAP

DİLAVER YILMAZ İŞİNİ YAP

DİLAVER BAŞKAN BUGÜN UMURSAMADIĞIN TARAFTARIN BİR GÜN SANA LAZIM OLACAK!

 

 

 

 

Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu taraftarlar, Passolig sisteminin stada kurulmaması nedeniyle kendi sahamızda oynayamadığımız maçların hesabını Kulüp başkanı başta olmak üzere tüm yönetime sormaya hazırlanıyor.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un 10 Eylül 2017 Pazar günü kendi sahasında oynaması gereken Samsunspor maçını Rize´de oynamasını protesto eden taraftarlar Kulüp başkanı Dilaver Yılmaz´ı işini yapmaya davet etti. Kendi sahamızda kendi taraftarımızın desteğiyle daha avantajlı olacağımızı savunan taraftarlar adeta isyanlarda.

Erzurumsporlu taraftarlar bugüne kadar Passolig turnikelerinin yapılmamasının faturasını Başkan ve yönetimin pasifliğinden kaynaklandığını söyleyerek Başkan Dilaver Yılmaz´ı 10 Eylül 2017 Pazar Günü Rize´de karşılaşacağımız zorlu Samsunspor maçında Erzurum´dan Rize´ye gitmek isteyen taraftarlar için araç tahsis etmesi gerektiğini vurguladılar.

Başkan Dilaver Yılmaz ve yönetiminin pasifliğinden kaynaklanan passolig turnikelerinin bugüne kadar yapılmaması takımımıza büyük zarar vermektedir diye konuşan taraftarlar Rize´ye gidecek olan taraftarlar için bir an önce araç tahsisi yapılarak taraftar desteğiyle bu maçı kazanmayı arzu ettiklerini belirttiler.



Anahtar Kelimeler: DİLAVER YILMAZ İŞİNİ
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli