G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

DEVLETİN MALINI ÇALIYORLAR

DEVLETİN MALINI ÇALIYORLAR

DEVLETİN MALINI ÇALIYORLAR

 

Türkiye genelinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından il ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak dağıtılan kömür yardımları konusunda bir ihbarı değerlendiren yerel bir gazete muhabirleri çok ilginç bir ayrıntı ile karşılaştı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı´nın logosunu taşıyan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile vatandaşa ulaştırılan ve üzerinde para ile satılamaz uyarısı yer alan kömür torbalarında ağırlıklarının 25 kg olduğunu belirten ibarenin gerçeği yansıtmadığı anlaşıldı.

Yardım alan üç farklı ailenin evine terazi ile giden haber ekipleri üzerinde takriben 25 kilo yazan çuvarllardan en az 15 tanesini tarttı. Tartısı yapılan kömür cuvallarından hiç birisinin ağırlığının 25 kilo olmadığını gören haber merkezi ekipleri bazı çuvalların 7-8 kilo eksik geldiğini gördü.

Bakanlık tarafından Erzurum´a da kapalı çuvallarla yollanan yardım kömürlerinin torbalanma aşamasında eksik gramaj ile dağıtılmadığını bugüne kadar hiç akıllara getirmemiştik. 

Bolu´da yaşanan bu akıllara durgunluk veren olayın Erzurum´da da yapılıp yapılmadığı merak konusu haline geldi. 

http://www.bolugundem.com



Anahtar Kelimeler: DEVLETİN MALINI ÇALIYORLAR
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli