G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

DADAŞ DEĞERİNE SAHİP ÇIK!

DADAŞ DEĞERİNE SAHİP ÇIK!

DADAŞ DEĞERİNE SAHİP ÇIK!

Ankara ´da meydana gelen patlama sonrasında ´istifa edecek misiniz´ sorusu yöneltilen İçişleri Bakanı Selami Altınok son dakika açıklama yaptı.

Altınok, ?Siyasi tartışmalar olduğu için değerlendirmeleri tüm bu olayın neticelenmesinin ardından yapacağım. Ankara saldırı ile ilgili olarak da dersler çıkararak ek tedbirler alıyoruz? dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek Ankara´daki saldırı hakkında bilgi verdi. Görüşmenin ardından basın toplantısı düzenleyen Kılıçdaroğlu, İçişleri ve Adalet bakanlarının istifasını istediğini açıkladı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun İstifa Etmesini İstediği Erzurum´un Yetiştirmiş Olduğu Üstün Kişilik Meziyetlerine Sahip, Vatanına ve Milletine Bağlı İçişleri Bakanımız hemşehrimiz Sayın SELAMİ ALTINOK´A Tüm Erzurumluları Sahip Çıkmaya Davet Ediyoruz!



Kadir Muran
13.10.2015 12:07:46
Selami Altınok İç İşleri Bakanı Olmasının Gereklerinden Biri Devletin Bekası Ve Milletin Refahıdır,Biz Yakın Zaman´da Meclis´e Girmeden De Bu Ülkeye Bomba Sokanları Gördük,Meclis´e Girdiklerinde De Yollara Döşenen Mayınları İçişleri Bakanımız Dadaş Bilincine Sahip Millet Şuuruna Sahip Ve Hak Ve Adaleti Bilen Biri Olduğuna İnanıyorum CHP kendi Bakanlarına Baksın İnsanlıgın Vicdanı Olur Nedeni Olur Bedeli Olur CHP li Kemal Kılıçdaroğlu Kendi İstifa Sözünü Tutsun {Rtv Öğrencisi Bir Dadaş}

mehmet gürpınar
12.11.2015 16:44:58
ben mehmet gürpınar selami beye ilk desteği veren kişiyim ama ben akpliyim diyenler seçim nasıl olur korkusuyla yazmaktan açiz kaldılar halbuki ben ülküçüyüm ve kendi memleketlim için milliyetçilik neyi gerektirdiyse onu yazdım yani korkaklardan değilim selami beye saygı ve sevgilerimle

Anahtar Kelimeler: DADAŞ DEĞERİNE SAHİP
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı