G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

BU HABER ERZURUM´DA YERİ YERİNDEN OYNATIR

BU HABER ERZURUM´DA YERİ YERİNDEN OYNATIR

BU HABER ERZURUM´DA YERİ YERİNDEN OYNATIR

 

 

Erzurum Haber 25 Gazetesi ve Anadolu Haber Gazetesi Genel Yayın yönetmenleri Ender Yüncü ve Cem Atmaca´nın birlikte hazırlayıp sundukları HAFTAYA BAKIŞ İsimli Program´ın ilk başladığı günden beri Paralel Yapı unsurlarınca sürekli tehdit altında olduklarını defalarca dile getirmiştik. 

İHANETÇİLERLE KORKUSUZ-KARŞILIKSIZ VE PAZARLIKSIZ SAVAŞTIK 

Sürekli birileri tarafından gözdağı verilerek konuşmamız gerektiğini, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız, Canımız, Ciğerimiz Hemşerimiz Sayın Efkan Ala hakkında yer verdiğimiz haberlerimize son vermemiz gerektiğini, bir daha bu haberlere devam etmemiz halinde başımıza geleceklerin sonunun kesilmeyeceğini, bizleri mahkeme bombardımanı altına alarak yargı karşısında güçsüzleştireceklerini, Mahkeme dosyalarımızın Erzurum´da 7 tane Asliye Ceza Mahkemesi olmasına rağmen hepsinin 2. Asliye Ceza Mahkemesinde kasten ayarlatılarak davalarının görülmesini ve görülen tüm davalardan cezalandırılmamızı sağlamak için çalıştılar. (NOT: HAFTAYA BAKIŞ PROGRAMINI HEDEF ALAN PARALEL YAPI UNSURLARININ ÜZERİMİZDE BAŞLATTIKLARI MAHKEME BOMBARDUMANI SÜRESİNCE ERZURUM 2. ASLİYE CEZA MAHKEMESİNDE GÖREVLİ HAKİMLERDEN E.A. VE O.U. DARBE GİRİŞİMİNİN HEMEN ARDINDAN GÖZALTINA ALINANLAR ARASINDAYDILAR.), Yani anlayacağınız o güçler bizi kendilerinden olana havale ettiler. Susmamızın bizim için daha hayırlı olacağını hatta daha ileriye giderek çok yakın bir zamanda HAFTAYA BAKIŞ programını hazırlayıp ve sunan Cem Atmaca ve Ender Yüncü´nün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sayın Efkan Ala´nın başarılarından övgüyle söz ettiğimiz haberlere son vermememiz halinde birileri tarafından alınacağımız haberlerine rağmen HAFTAYA BAKIŞ bu ihanetçilerle savaşmaya devam etti. 

MİLLETVEKİLLERİMİZ BİZE OYNANAN OYUNU BİLİYORLARDI

Bugün geldiğimiz nokta da görüyoruz ki; Haftaya Bakış programının aylarca hatta yıllarca söylediği tehlikeleri pek çok insan somut olarak görmeye başladı. Biz İçine çekilmek istendiğimiz bu vahim ve düşündürücü durumu AK Parti Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir ve Orhan Deligöz beyefendilere anlattık. İbrahim Aydemir göreve geldiği ilk günden beri hiç bir girişim yapmazken, Sayın Orhan Deligöz Ankara´da bir takım girişimler yaparak bizlere oynanmak istenilen bir takım oyunların önüne geçmiştir.  

ŞEHİR YÖNETİCİLERİNİN SAMİMİYETLERİ SORGULANIYOR

Paralel Yapı´nın Erzurum´da kamufle olarak Yan Cemaatlere kaydığını hatta, yan Cemaat ?in Erzurum sorumlusunun ?Ortalık durulana kadar bizimle kalın nasıl olsa hepimiz RİSALEİ NUR TALABESİYİZ? dediğini defaten söylememize rağmen, bunu göremeyen şehir yöneticilerinin şimdi samimiyetleri sorgulanıyor. 

BELEDİYE BAŞKANLARI MECLİS ÜYELERİNİ TANIYORLAR MI?

Hatta bu yan cemaat sayesinde, Erzurum´da bulunan alt Belediyelerde Meclis üyesi olarak halen görev yapanları bugün Demokrasi Nöbetlerinde görünce üzülüyoruz. Tüm Ülke genelindeki Belediye Başkanlarının Kurum içerisinde kamufle olmaya çalışan ve daha önce tespit edilmiş Paralel Terör örgütüne yakınlığıyla bilinen kişileri ayıklarken Erzurum´daki hiç bir Belediye´nin 10 Gündür hiç bir girişim içerisinde dahi olmadıkları vatandaşların da gözlerinden kaçmıyor. 30 Mart mahalli seçimlerinden önce AK Partiye sızmak isteyen Paralel yapı mensupları alt cemaatlerce ve birilerinin tavsiyesi üzerine Meclis üyeliklerine getirilmişlerdir diye konuşulurken, Belediye Başkanlarının Meclis üyelerini tanımadıkları ve kendi iradesi dışında listelerin hazırlandığı dile getiriliyor.

ALİ KORKUT DEMOKRASİ NÖBETİNİ MEYDANLARDA KUTLAYACAĞINA KURUMUNA SAHİP ÇIKSIN

Özellikle Yakutiye Belediyesi bünyesinde sayılarının onlarca olduğu söylenilirken aralarında Meclis üyelerinin bile olduğu halk arasında konuşuluyor. Yakutiye Belediye Başkanı Sayın Ali Korkut´un bir an evvel nöbetine kent meydanında değil bu hususta devam etmesi isteniyor.  

PARALELCİLER CADDEDE CİRİT ATIYOR

Yine şehrimizdeki Paralel Yapı mensubu olarak herkes tarafından bilinen pek çok şirketin Devletimize bağlı Kamu Kurum ve Kuruluşları başta olmak üzere Belediyelerden de iş aldığını ve buna da göz yumulduğunu kamuoyuna defalarca ifşa etmiştik. Bugün Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarımıza Et, Süt, Ayran, Su ve benzeri yiyecek içecek dağıtıyoruz adı altında Dev Pankartlar açarak tamamen riya ve reklam kokan tutumlarını Cumhuriyet Caddesi üzerinde görüyoruz. İşin en garip tarafı ise; Şehrimizde herkes tarafından Fetöcü olarak bilinen ve geçmiş yıllarda Cemaatin önde gelen isimlerinden olduğu tespit edilen bazı şirketlerinde Geçmiş Yıllarda Fetöye Hizmet adı altında çalışırken, bugün Demokrasi nöbetine Hizmetin adını "Demokrasi nöbetindeyiz" diyerek Hizmet ettiklerini gören vatandaşlar tepkilerini o firmaların dağıttıklarını almamakla gösteriyorlar. 

AK PARTİ İÇERİSİNDEKİ PARALELCİLER

Daha önemlisini paylaşmak istiyoruz sizlerle; Geçtiğimiz gün Demokrasi nöbetinin 5. gününde Ak Partili il yöneticilerinden bir kaçıyla gece geç saatlerde nöbetimize devam ederken ayak üstü bir sohbete koyulduk. Sohbette konumuz bugün yaşananlar ve İhanetin Baş Aktörleriydi. Genel Kurmaydakiler, Emniyet Teşkilatındakiler, Milli Eğitim Bakanlığındaki yerleşenler derken konu AK Parti sıralarına geldi. İl Yöneticisine göre AK Parti Erzurum İl Yönetimindeki hiç bir dava arkadaşının Paralel Yapı sempatizanı ve cemaate yakın bir isim olmadığını savundu. Hemen aklıma geçtiğimiz gün Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı´nın açıklaması geldi. Hanefi Avcı, AK Parti içinde Paralel mensubu kişilerin varlığına ilişkin, "AK Parti´nin içerisinde de, toplumun farklı katmanlarında da kendilerini bu yapıya karşıt gösteren insanlar bu yapıya mensupturlar" demişti. Bu açıklamadan yola çıkarak, Hanefi Avcı´nın şu sözleriyle başlayan sözlerini AK Parti Teşkilatlarının yabana atmamasını tavsiye ederek AK Parti İl Başkanı Sayın Fatih Yeşilyurt başta olmak üzere Teşkilatlardan sorumlu Başkan Teoman Kümbet´in bir an evvel harekete geçmesini tavsiye ediyoruz. Dava arkadaşlarını sadece il yönetimindeki kişiler olarak değil. Belediye Başkanları, Meclis üyeleri ve hatta tüm üyelerini gözden geçirmeleri lazım diyoruz. 

İşte Hanefi Avcı´nın o açıklaması: "İnsanlar bu yapıyı biraz tanısın istiyorum. Bu yapı bildiğiniz yapılara benzemez. Herkesten farklı bir özelliği farklı bir anlayışı var. Sizin bütün gruplar ile ilgili bir yorumunuz tahmininiz vardır. Ama onlar öyle davranmaz. Bu yapıda cemaat mensubu olarak bilinen insanlar var. Bir de çok farklı kimlik ve kişilikte bilinen insanları var. Hatta birçok yerde çok karşıt olan insanlar bile bu yapıya mensupturlar. Bu yapı hükümetle işbirliği yaptığı zaman 2010´da bile 2011´de, 2012´de bakın bu çok samimidir: Polis koleji öğrencilerinden bazılarına kolejde abdest almayı, namaz kılmayı yasaklamıştır." "Ordu içerisinde zaten talimatı var asla namaz kılmayacaksınız asla öyle görünmeyeceksiniz. Alkol alacaksınız, dans edeceksiniz talimatları verir. Bu talimatları her zaman vermiştir. Yani her zaman bir yerlere sızmayı her zaman farklı görünmeyi düşünüyor. AK Parti´nin içerisinde de, toplumun farklı katmanlarında da kendilerini bu yapıya karşıt gösteren insanlar bu yapıya mensupturlar." diye söz etmişti.

Devlet ve millete karşı baş kaldıran bu terör yapılanmasıyla Canını Dişine Takarak Savaşan HAFTAYA BAKIŞ Programını hazırlayan ve sunan Cem Atmaca ve Ender Yüncü´nün haklı kaygılarının ortaya çıkması, bilinçlenmemizin artması gerektiğini de yeniden gösteriyor.

HAFTAYA BAKIŞ CUMHURBAŞKANIMIZ, BAŞKOMUTANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞANIN VE NEZDİNDE, HÜKÜMETİMİZİN, İÇİŞLERİ BAKANIMIZ CANIMIZ CİĞERİMİZ EFKAN ALA´NIN VE TÜRK MİLLETİNİN YANINDA OLMAYA KORKUSUZ-KARŞILIKSIZ VE PAZARLIKSIZ DEVAM EDECEKTİR. 

Haftaya Bakış Yeni Programıyla Yarın Sizlerle Olacak.

Bizi Takip Etmeye Devam Edin.....



  • Salı 16.2 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.8 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı