G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Bayram Değil Seyran Değil Sol Basın Erzurum´u Niye Öptü?

Bayram Değil Seyran Değil Sol Basın Erzurum´u Niye Öptü?

Ender Yüncü Yazdı...! Bir çoğumuzun gözünden kaçan önemli bir ayrıntıyı Cem Atmaca yakaladı

 

 

Son günlerde Ana muhalefet partisine yakınlığıyla bilinen BİRGÜN Gazetesi hedefteki oklarını Erzurum´a çevirdi.

Peki nedir bunun büyüsü?

Bugüne kadar Erzurum´un sorun, sıkıntı ve dertlerini hiç bir zaman kaleme almamış, manşetine taşımamış hatta Erzurum ile alakalı hiç bir habere yer vermemiş olan BİRGÜN Gazetesi ne oldu da son günlerde Erzurum´lu yöneticiler üzerinden haber kaynakları belli olmayan, kamuoyunu doyurucu ve kamuoyunu inandırıcı hiçbir belgeye dayanıksız sadece çamur at izi kalsın mantığıyla hareket ederek sıkça Erzurum´dan haberler pompalıyor.

Sol kesimin karşılık bulamadığı şehrimizde bugüne kadar hiç bir tiraj yakalayamayan Solcu gazete BİRGÜN Gazetesi her halde CHP´Li Belediyelerde yaşanan akraba, yandaş ilişkileriyle çalkalanan ve ülkemizin neredeyse gündem maddesi haline gelen bu büyük sorunu ört bas etmek için kurulmuş gibi görülüyor. Son günlerde şehrimi üzerinden Cambaza bak oynayan BİRGÜN Gazetesi´ne "bunu yemezler beyler" demekten başka bir söz bulamıyoruz.

Asıl önemli olan ve bir çoğumuzun gözünden kaçan önemli bir ayrıntıyı ise, Gazeteci Cem Atmaca önceki gün sosyal medya hesabı Facebook´tan yaptığı ve AN İTİBARİYLE (ERZURUM AK PARTİ ÜZERİNE DERİN ANALİZ -1-) başlığıyla duyurduğu paylaşımında BİRGÜN Gazetesi´nin şehrimizdeki yöneticiler hakkında yaptığı haberin perde arkasını araladı gibi görülüyor.

Gazeteci Cem Atmaca Solcu Gazete´nin 24 Haziran ve 31 Mart seçimlerinden sonra AK Parti´nin içerisindeki davasına ihanet eden, Genel başkanını adeta sırtından bıçaklayan tek kutsalı kendi menfaatleri olan bir takım zevatların BİRGÜN Gazetesini yalan yanlış bilgilerle beslediklerine dikkat çekti.

Gazeteci Cem Atmaca´nın bu paylaşımı kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, biraz da haklılık payının olduğunu söylemeden de geçemeyeceğiz.

Çünkü; Solcu Gazetenin hedefindeki isimler ele alındığında taşların yerine oturduğunu görüyoruz. BİRGÜN Gazetesi´nin AK Partili Erzurum´daki iki önemli isim üzerinden İktidara yüklendiğini görüyoruz. Bunlardan birisi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve diğeri AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, 31 Mart mahalli seçimlerinde Erzurum Büyükşehir Belediye başkanlığına sulanan ve Mehmet Sekmen hakkında Genel Merkeze olmadık iftiralar üreterek raporlar hazırlayan AK Parti´nin kendi içerisinde herkes tarafından bilinen kafalarını kum´a saklamış ama popoları dışarıda kalan bazı zevatlar seçim çalışmaları süresince de Mehmet Sekmen´e tavır koymuş koydukları tavır neticesinde 110 Bin oy kaybına sebep olmuşlardı. Cem Atmaca´nın bu paylaşımındaki en ince detay ise Mehmet Sekmen´den alamadıkları Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığından ötürü halen birilerinin kinlerini sürdürdüğünü düşünmemek mümkün değil.

Yine geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın Kasım ayından itibaren il kongrelerinin startını vereceğini duyurmasının ardından kamuoyunda uzun süredir AK Parti İl Başkanı olabilir diye konuşulan AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu´nun İl Başkanlığı´na olası adaylığının önünü kesmek için de BİRGÜN Gazetesi´ni kendilerine bir araç olarak kullanarak kişiler üzerinden şehrimizin adını başta olmak üzere Kurucusu ve Genel Başkanı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olan AK Parti´yi Cambaza bak oynamak isteyen Sol basına alet ettiklerini görebiliyoruz.   

İŞTE GAZETECİ CEM ATMACA´NIN FACEBOOK HESABI ÜZERİNDEN ÖNCEKİ GÜN PAYLAŞTIĞI O PAYLAŞIM: 

Takdir-i Siz Değerli Okurlarımıza bırakıyoruz.

/resimler/2019-8/8/0136582342155.jpg

 

 

 

 

 



  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli